Elfdrnncm Forumu takip ederken saat 22.30 gibi bir sicaklik hissettim ve hemen lavaboya kostum. Suyumun geldigini anladim. Bu arada anlasilmayacak gibi degildi. Baya geldi ve hastaneye gelene kadar devam etti. Sancim falan yoktu. Acikligima bakildi. Simdilik 2cm acikligim var. Yatisim yapildi hafiften sancilarda basladi. Guzel anneler dualarinizi bekliyorum. 🙏 bu arada bugunden beri belirti yok diyip duruyordum. Ama bir anda belirti geldi ve ben hala saskinim. 39+1 haftaligim.
SafiyeAktas Elfdrnncm Rabbim yardimcin olsun hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebegini ins. Cnm
Zeynepreyyan Elfdrnncm hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla çok bekletmeden sabaha kadar gelir 😊😊 Allah yardımcın olsun kolay doğum olsun inşallah
Emlyjams Elfdrnncm korkuyormusun? Nasıl hissediyorsun normal mi olacak Rabbim yardımcın olsun güzelim
Nananusha Elfdrnncm cok heyecanlanirim dogum hikayelerinde bizim daha 25 haftamizdayiz . sag salim kurtulda bebisimizle bize gel
Elfdrnncm Emlyjams bir aksilik olmazsa normal olacak insallah. Ama biraz tirsmiyorum desem yalan olur cnm😊
Emlyjams Elfdrnncm sana hemen çok cok dua ediyorum Allahım yardımcın olsun insaalah kuzum buraya da çıkınca yaz lutfen ❤️
pnrylcn Elfdrnncm dualarim seninle canim. Rabbim bir avazda kurtarsin ins. Bebegin ve sen saglicakla kavusun birbirinize bol bol sende kendine dua et. Rabbim dualarda bulusturcak bizi😘
Elfdrnncm pnrylcn aminn cok sag ol canim. Butun forumdas kardeslerime dua edecegim. Allah burda bulunan butun arkadaslarimin gonlune gore versin insallah🙏❤
Aysel49 Elfdrnncm Allah yardimcin olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın. Benimde sancim var sanırım gelin çok ağrıyor kasiklarim da aynı karnım sertleşiyor 38 hafta olduk bugün.