-Arya- Ece003 Kız azıcıkta benim değişeydi büyüseydi 😂 çok az fark var hala kim görse hiç büyümemiş diyor. Bende büyüsün istiyorum 😂
Ece003 Anemoniasp ay evet benimde kaburgalarım batıyor ve sol tarafıma yatamıyorum artık neden oluyormuş bu bilgin var mı ve kaçıncı haftadasın
Anemoniasp Ece003 Bebeğim solda duruyor. Solda hareket ediyor kaburgama yakın yerde. Oradaki kasları acıtıyor o yüzden bence. Acıyan kaburga kasları bence tam anlamıyla kemik değil .
blueberyy00 Ece003 nekadar zaman sonra büyüdü göğüsleriniz acaba 6. Ayın içine gircez daha bende tık yok birde normalde de çok küçük 🙄🙄 süt var biliyorum ama bebeği nasl emzircem onu düşünüyorum buyumezse hiç
Ece003 Anemoniasp içeriye kemik batıyor hissi gibi birşey hissediyorum özellikle yataktan kalkarken aşırı zorlanıyorum
Elanurgvn61 Ece003 Ahh canım ben hamile kalmadan önce 95 ti şimdi kim bilir kaç oldu evdeki sütyenler olmuyor ne yapicam bilmiyorum 🥲
Ceylin680 Ece003 eğer yeni doğum yapmadiysaniz.egzersiz yapın.göüs skilastiran egzersizler var. Çok değil 10 yada 15 kez aynı hareketi 1 ay boyunca hergün yaparsanız farkı görürsünüz.ama en az 3 ay önce doğum yapmış olmak şart 40 çıkmadan tehlikeli
blueberyy00 Ece003 20+4 deyim çok az dolgunluk var oda ilk hamileligi öğrendiğimde olan dolgunluk büyüme hiç olmadı ama süt geliyor benden büyümez artk gibi geliyor niyeyse belki bundan sonra buyur biraz büyüsün istiyorum çocuğu nasıl emzircem yoksa bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sedarda metehaninannesiii ayy bu uygulamada emoji eksikliğini aşırı hissediyorum yaaa,şöyle beğen tuşu gibi aşağıda duygu bildiren ifadeler olsun istiyorum,kahkaha atan,gülen emojiler mesela🙃ziraa yorumunuzu koptum🤣🤣🙃
Fatmamuduk Ece003 Sporcu atleti beni de daraltıyor ama yarım atlet alabilirsin genç kızlığa adım attığımız da giydiklerimizden ☺️ ben 2tane aldım doğum yaptım hala giyiniyorum dene istersen