Hatunnn Mehtapserat goz makyaji pek olmaz canimm anestezi icin goze krem kullaniliyor sorun yaratiyor oyuzden makyaj birde oje surulmemeli
fatos2404 Mehtapserat ben normal istiyorum Allah nasip ederse doğumdan önce makyaj yapayım dedim eşime, çocuğu korkutmaya gerek yok dedi.😂😂😂 Makyajımın akacağını düşünerek 😂😂
Yasemin3434 Mehtapserat ben epidural sezaryan oldum full makyaj yapttım dügene gidiyorum sandılar hiç bi sorun yok yani
ikizlerrr evet bende onu cok merak edıyorum🙈 bilen varsa bende ogrenıyım😊bende sezeryan olucam ve makyajlı gırmek ıstıyorum amelıyata fotograf acısından😀
TugbaDerin Genel anestezi olduğunda gözler kurumasın diye göz pomadı sürülür hasta uyuduktan sonra . Spinal epidural anestezi olacaksanız makyaj yapabilirsiniz ama akmaması için Waterproof ürünler daha kalıcı olur tabii illa ki ağlanır . Oje kesinlikle sürülmemeli kandaki oksijen miktarını ölçmek için parmağa takılan pulseoksimetre okumuyor çünkü
Pelinefeoyku Mehtapserat yapabilirsin tabi ki de ben ikinciye hamileyim ilkinde sezeryana alalacele aldilar yapamadim ama bunda suslu puslu gitcem cok rahat oluyir zaten anlamiyorsun ki dogum yaptigini.gule oynaya geciyor ameliyat.