kubranur58 Gucu aynen öyle canım benım bilmeyenler hamile Olduğumu anlamıyor çünkü çok bol giyiyorum karnımda yedinci aydan sonra büyüdü
Kubranurbulur Gucu canım hiç belli değil hamile olduğum sadece çıplakken ilk kez 14 te zeytin kadarcıkk çıktı 😂 safinaz zeytin çekirdeği yutmuş göbeği çkmş derler ya öyle aslnda çokta zayıfım sanırım iç karnım geniş
IlknurUysal ben hep bol giyinmeye özen gösterdim öyle daha rahat hissediyordum kendimi. 8.ayımda anca biliyorlardı
Mihribank Gucu benim kızım olacak 5. Aydan sonra biraz büyüdü karnım. 7 aylığım bir aydır Hamile misin diyorlar 😊
Mrvmna Gucu canım daha cinsiyetimiz belli değil doktorumuz bi çıkıntı gördü ama bidahaki randevuya daha net birşey söylerim dedi 3 aylığım gören herkes hamile olduğumu anlıyo🙈
1850 3 bucuk. Aylık cinsiyetimiz erkek yeni yeni belli olmaya basladı ama tesettürlü olunca asırı dıkkat cekmıyor
OktayMeltemSahin Gucu bebeğimm erkek 34.haftaya girmek üzereyim görenler ne zaman doğurdun diyor asla karnım tam anlamıyla çıkmadı ama arkadaşım benden 2 hafta geride sanki üçüzleri olacakmış gibi belirgin onunda erkek bence hurafe yani her insanda farklı oluyor
sudamlasi Deletedmom434 sormaa😂ama bu kişi o kişi değil çünkü arkası dönük yumurtası var diye sormamış😂
Littlemisssunshine Benim de 7. Ayın içindeyim ancak çıktı :) 27. Haftamdayım 5 kilo aldım. Sanırım ondan da çok belli olmadı. Ama şimdi insanlar anlıyorlar hamile olduğumu.