Selindereli Melikekeskinn şükür geçen hafta sonu herşeyi tamamladık çantamızda hazır beklemedeyiz oğluşu💙
Selindereli Melikekeskinn ay kıyamam çok peş peşe olmuş zorlar tabi ailelerden yardım iste artık bende onlara yaptırdım 😀
Melikekeskinn Selindereli evet biraz pes pese oldu 😁 kaza diyelim 😁 ailem yardım ediyolar cok sukur ama ben su aralar çok stresteyim rüyamda hep erken doğum yapıyorum 😁😁😁
Selindereli Melikekeskinn ah o rüyalar zaten son aylar zor gerçekten iki hareket yapıyorum nefesim kesiliyor ailelerde olmasa işimiz zor
Melikekeskinn Selindereli ahh gel bide bana sor bide ufak çocuk olunca gece geç yatma gündüz erken kalkma 😏😣
Selindereli Melikekeskinn biri içerden uyutmaz diğeri dışardan allah yardımcın olsun valla aralığın kaçı gibi Doğum
Selindereli Melikekeskinn senin daha önceymiş bizim 24ü gibi duruyor şimdilik nasıl olacak bilmiyorum artık bide ilk olunca korku heyecan hepsi bir
Melikekeskinn Selindereli benim ikinci ama ben yinede korku içindeyim 😑 ilk doğumda birsey bilmediğimiz için anlamiyoruz ama ikincide herseyi bilerek gidiyoruz daha korkutucu 😑😁
Melikekeskinn Selindereli evet normal. Benm acılmam yoktu sancımda o yüzden suni sancısancıyla doğum yaptım biraz zor du dogumm
Semaeker Bnde havalar iyice soğumadan hallettim tüm herşeyi hem bu Doğum bide ne olacağı belli mi olur hazır olsun . Ztn soğukta insan heleki hamileyken dışarı çıkmak istemiyor en azından bn ağırlaşmadan halledim ddm 😇
Ecrininannesi Bende 28 aralikciyim 😆 alisverisimiz tamam odamizi bekliyorum bu hafta sonu gelicek daha canta manta hic bisey hazirlamadim 😆 bi anda sikisacakmisim gibi geliyor ama hayirlisi ☺☺
Kaa YagizKereminAnnesi incelemesini siyah beyaz yapıyor yüzünü çekmek için renkli ye geçiyor birazda öyle gösteriyor. Central hospital Fatmanur Temel