jrarya GizemCengiz tabi kararı size kalmış benim o zaman suyun vs çok iyi çıkmaz ama düşük doz bi saatlik yaptıralım dedi hiç bi bi oturuşta iki dilim baklava yemiyosun vs klasik muhabbetler geçti yaptırdım ama ben şeker yüklemesinden sonra yazında gelmesiyle hergün yarım kavun çilek salkım salkım üzünler karpuzlar yediğim için ve aşırı dondurma şuan şekerden suyum azalıcağına artıyo ve erken doğum yapabilirim sancı leke tümbelirtilerim başladı yediğinize dikkat ediyosanız suyunuz vs de iyi derse yaptırmayın
EbruCnr tubahoc Hazel hanıma gidiyorum. 32. Haftada başladım şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım yarında doğumum var kısmetse 😊
GizemCengiz jrarya neyse suyumun durumuna göre doktorun dediğini yaparım o zaman 🙈 ama ne biliyim yani o bebeğe zararlı diye biliyorum şeker yüklemesi yaptırana kadar başta yeme des deseler daha mantıklı🙄
ebru_ecrin_demir Deletedmom4793 ben epidural sezeryan oldum 2 gece kaldım ve memnundum normal doğumda 1 gece tutuyorlar
Ceviz melikeyilbah bayparkta arkadaşım geçen sene doğurduu normal doğum başlarken sezeryana aldılar klasik özel hastane mantığıyla... Şimdi orada çalışan arkadaşlar var onlara sorup bende değerlendireceğim listeye eklemeyi düşünüyorum fiyatı iyimiş...
daisy29 Songul42 merhabalar..vitalde doğum yapıcağınızı söylemiştiniz temmuz 2018dede ben orda dogum yapmistim ve birsuru sorun yaşadım sizdede oldumu o sıkıntılar? özellikle bebek yogun bakim unitesi yetersiz diyip baska hastaneye sevk ettiler filan..
daisy29 ebru_ecrin_demir avrasya hospital’da doguma nekadar ödediniz ve memnun kaldınızmı hastanenin ilgisinden??