yagmurdzgn54 37+3 haftaligim bir haftadir mide yanmam basladi ne gecirir ya 😣geceleri uykumdan uyandirip kusturuyor ya biseyler onerirmisiniz?😢
Eslemkusun_annesi yagmurdzgn54 soğuk süt le başa çıkabiliyorum durumlar bende de aynı 35+6 haftaligim ben de
BaharE yagmurdzgn54 canım benimde 26 haftalıgim bi süredir ölüyorum ne yesem bi yanma bazen günde 2 lt ye yakın süt içiyorum doktora söyledim sorun yok dedi başka türlü gecmiyo çünkü. Hatta şu anda bile elimde süt var yine midem yaniyo yatmak için biraz dinmesini bekliyorum inşallah çok uzun sürmez 😥
Tugbaa2937 yagmurdzgn54 yemin ediyorum bıktım. Aksam oluyor. Benim geğirme,mide yanması başlıyor. Artık uyku haram oldu. Gaviscon içiyorum. Süt içiyorum. Ama bısure sonra devam ediyor.
yagmurdzgn54 Eslemkusun_annesi bu sabah denedim onu aksama kadar iyiydi midem aksam olunca yine basladi cok sut tuketirsem bebege zarar verirmi ki?
brfnyildirim Canım ben soğuk süt içiyorum dindiriyor o şekilde yatıyorum, ama kabuğu soyulmuş salatanında çok faydasını gördüm dene istersen bi zararı yok sonuçta
Ayse-kurtt Mide yanması bende de çok var soda iyi geliyor dayanamadıgım zaman rennie duo içiyorum doktorum yazmıştı rahatlatıyor anında