annesinin_beybisi Nazli_ayar ben her ay ovulasyon testi yapıyorum iç çamaşırima beyaz leke geliyor ve o gün çatlama oluyor. şeffaf uzayan akıntı yumurtlamadan 3 gün önce gelir beyaz akıntı da catlamada gelir
Ozgeliko annesinin_beybisi biz Çarşamba degerlendirmistik bir de yarın yani bugün(cuma) degerlendiricez. Olur dimi?
Zahide3402 annesinin_beybisi bir sorum olucak adetimde 20 sonra bböyle beyaz süt tarzı akıntılarım oldu iç çamasır ıslamadık 23 ne kahverengi yumurta akı gibi lekem oldu ilk defa kahverengi akıntıdan önce ¾ gün beyaz dı sonra 23 ne bir baktım kahverengi yumurta akı gibi bilginiz varmı
annesinin_beybisi Ozgeliko evet olur 2 gün arayla yeterli ama yumurtalama donemiyse aralıksız 3 gün ilişki olsa iyi olurdu
Ozgeliko annesinin_beybisi Bu ay ovulasyon testi almadım stres yaptığı için bu hafta yumurtlama haftam olduğunu bildigim için de 2 günde bir deneyelim dedik 🙏 umarım güzel sonuç alırım çok teşekkür ederim 🙏
annesinin_beybisi Zahide3402 adet başlangıcı da olabilir yerleşme kanaması da . kahverengi lekeyse eğer
Umut60 Zahide3402 canım bende kahvrengi pis akıntı oldu o ay yumurtam kist olmuştu çok üzülmüştüm doktor söyledi bende bilmiyordum
Zahide3402 annesinin_beybisi adetime 9 gün var cok kişi de yumurtlama dönemin diye denildi anlamadım.
Zahide3402 Umut60 ilk defa duydum ya nasıl birşey hamile kalmadınız yani bana cok kişi yumurtlama olduğunda denilmişti
Umut60 Zahide3402 her vicut aynı değil çoğu kahverengi ve çamur gibiydi hatta bende yerleşme kanaması sansım adet olunca üzüldüm o gün çok kötü oldum pembe renkli kanama yerleşme kanaması imiş kesin olarak nette araştırdım benimki pis görünüyordu