minikprensimmmm1234 56 günlük oğlum yoğunbakımda lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizi de içine alın dualarınızın Öksürük balgam burun tıkanıklığı şikayeti ile gittik enfeksiyon çıktı oksijen antibiyotik tedavisine başladılar😔😭
Minik_Kalbim_ve1Annesi minikprensimmmm1234 Rabbim şifasını versin tez zamanda sağ salim kucağınıza alırsınız evladınızı iyileşir inşallah bugünleride atlatırsınız üzülmeyin 🙏🏻😌
neslican0644 minikprensimmmm1234 benim de 24 günlük bebeğim küvöz de evime bile getiremedim. Rabbim o yoğun bakım kapısında yawrusunu bekleyen tüm anne babalara sabır wersin ve ewlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah 😔
Eslemkusun_annesi minikprensimmmm1234 rabbim acil şifalar versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur minik
minikprensimmmm1234 Nlulug41 Amin canım inşallah yatağı bomboş kendimi çok zor tutuyorum artık ağlamaktan gözlerim pert oldu
aysegul-16 neslican0644 minikprensimmmm1234 qllah safi ismiyle sifa versin insallah rabbim evladinizi size kavustursun 😔😔
2405Sm minikprensimmmm1234 ederim canım inşaallah yavrunu bir an önce çok sağlıklı bir şekilde alırsınız Allahım sizlere evladınıza güç kuvvet versin
habibedogan minikprensimmmm1234 Rabbim şifa versin insallah en kısa sürede yüce kudretiyle iylestirsin oğlunuzu
Yavrum_herseyim minikprensimmmm1234 rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah kuzum üzülme çıkacak geri senin kucağına gelecek kendini pozitif tutki bebeğin de mutlu olsun yoksa anlar senin üzüldüğünü annesi . Allah’ım yardımcın olsun inşallah. Onlar çok güçlüler emin ol
minikprensimmmm1234 Yavrum_herseyim Cidden bugün görüşe gittik dalgın uyuyordu ses verdik eşimle gülümsedi biz kapıdan çıkınca ağlamaya başladı içim içimi yedi😔
HaticeBerkayBalat3103 @minikprensimmmm1234 çok geçmiş olsun rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah en kısa zamanda bebeğinizle eve dönmek nasip etsin 🙏🙏🤲🤲