AdenEva Berrafiliz doktor nasıl yazdıysa o şekilde kullanın bence burada herkes farklı bi sorun için farklı derecede rahatsızlık için kullanıyor. Doktorunuzun dediğine uyun burada yazılanlara değil 🙏🏻😇🥰
Meri3220 Berrafiliz 5 haftalıkken kanamam oldu aynı gün kesildi ama 7 haftaya kadar günde 3 defa fitil olarak kullandım(daha önce 2 kayıp var) şuan günde 1 gece yatarken kullanıyorum sadece 200 mg
Berrafiliz AdenEva evet haklısınız ama benim kahverengi lekelenmem oldu acilde yazıldı doktorum daha sonra günde 3 kez kullanmamı söyledi fakat 200 mg olduğunun farketti mi ikilemde kaldım yarın kendisine ulaşıp soracağım çünkü günde 600 mg fazla geldi ilk gebeliğim ve bir düşük riskim olmadığını söyledi
Berrafiliz Meri3220 geçmiş olsun , benim de ufak bi lekelenmem oldu kendi doktorum yazmadı ilacı acaba 200 mg olduğunun farkında mı bi tedirgin oldum biz de 7 haftalığız :)
AdenEva Berrafiliz fark etmiştir ona göre yazmıştır sonuçta doktor ama tabi kendi doktorunuza sorup ona göre kullanın içiniz rahat eder.
Meri3220 Berrafiliz bence doktordan doktora değişiyor olabilir çünkü günde 1 almamı söyleyen doktor farklıydı kendi doktorunuza gidince tekrar sorun daha iyi olur. Çok geçmiş olsun
PrensS_annesi Berrafiliz herkesin farklı olabilir doktor ne diyorsa öyle ben 200mg günde 2 kez fitil şeklinde
Vesife Bn 24. 5 günlük hamileyim 7. Haftadan beri hergün 3 defa fitil olarak ve bide progestan iğne vurunuyorum kanamam olmadı ama sürekli adetli gibi şiddetli ağrım vr yatarak geçiyor demem o ki tabiki doktorlar bilinçl veriyorlar
Ceycey54 Berrafiliz benim de lekelenmem var dr um 200 mg ı sabah akşam 12 saat ara ile kullanmamı söyledi