Selam anneler🖐️ hala doğum yapmış olduğuma, anne olduğuma inanamıyorum. Çok güzeldi her şey. Hamileliğime hep özlem duyuyorum. Zaman geçtikçe doğum anımı bile özlüyorum geriye sarmak istiyorum. Ama oğluma bakınca da sen ne güzelsin diyorum.
22 Ekim 39+6 da sabah saat 06.08 de kucağıma aldım minik kuzumu💖 iki gündür düzensiz sancılar çekiyordum hep sabaha doğru. Doğumundan bir gün önce sabah nişanım gelmeye başladı ve hep ara ara suyumla beraber gelip duruyordu buna düzensiz sancılarım da eşlik ediyordu. Doktoruma söyledi gel dedi bakalım akşamüstü gittik. Çatı muayenesi yaptı canım yandı ve sancılardan asıl doğumun başlamış gerçekliğini gördüm zor olacağını düşündüm zaten bir haftada sadece 1 cm açıklık olmuş😢 hep normal doğum isteyen ben doktorunu da şaşkına çevirerek caydım çünkü çok korktum. Sezaryan kararımı verip ertesi gün tekrar gidecektim aç susuz Bi şekilde ama öyle olmadı eve geldiğim saatten doğum yapacağım saate kadar sancılarım başladı pembemsi akıntım suyumla gelmeye başladı ara ara. Artık sancılarım 5 dk da bira düştü dayanamıyorum gidip geliyordu.doğum korkusundan hastaneye gitmeye korkuyordum sabahı bekleyelim diyordum eşime. Ama sabah 4 te eşimin ısrarı ve sancılarım İn sıklığından hastaneye gittik ebe baktı 5,6 cm açılma var dedi ben şok oldum hiç beklemiyordum çok korktum titremeye başladım. Ne olur beni sezaryana alın diyordum. Çok şansılım ebem bana hep moral veriyordu çok güzel açılman var çok pişman olursun sezaryana girersen falan neyse doktoruma haber verdi. Tekrar baktı alttan 7,8 cm olmuştu. Biz bu sırada konuşup duruyorduk. En son baktığında tama yakın açıklık olmuştu ve doktorum yetişmiştir sağolsun. Çok güzel konuşarak moral destek verip doğurttu beni. Benimle çömeldiler kalktılar, sancılarım ıkınmalarıma eşlik ettiler. Ve dahası annemin eşimin yanımda kalmalarına müsaade ettiler. Ablalarımız kaynanamın girip çıkmasına da. Bir buçuk saatte doğurdum. Hayatımın en güzel mucizevi olayıydı hayatımda unutamam o anı☺️🤱👼😍😇🙏 2 dikiş im oldu. Yürüdüm her şeyimi kendim karşıladım çok mutluydum💖 doktoruma ebene minnettarım hele ki domtoruma🙏 çok saygılı, beyefendi, merhametli iyi Biriydi iyi ki karşıma öyleleri çıltı🙏💖😇😍🤱