Hamidekara Narin saymak gerekiyo mi bende 37+3 oldum cok fazla sertlesme biryere toplanma normaldir diye saymadim hiç
kubranur58 Narin akşmları daha cok yaşiyorum canım ama sürekli kasılma sertleşme yaşiyorum hatta bugün belimden kasıklarıma doğru sancım var
SedaManavolu Narin sertlesme oluuor ama genelde git gide siddeti artan bel ve kasık agrılarım oluyor ama düzenli degil . Ya sürekli oluyor yada düsensiz
Narin ZeykemKaya Günde 4-5 gayet normal. Galiba ben doğuracağım artık.Saatte neredeyse 7,8 oluyor belki daha fazla.Ama sıfır ağrı.Bu belirtisizlik bilinmemezlik.uf!
Narin Hamidekara 37+4 bende.Çok fazla olunca saymaya başladım artık.Sizinde sertleştiğinde nefesiniz kesiliyor mu?
Narin kubranur58 Belden kasıklara olan sancıya dikkat et.Kaç haftalıksın tam olarak? Artık her an eli kulağında durumda olduğumuz için panik,endişe giriyor birbirine.
Seeda Benim de oluyor ama düzenli olmadığı için yalancı sancı olarak değerlendiriyorum. Zaten hafif oluyor. Artık yalancısı değil gerçeği gelsin istiyorum. Kızımın hiç niyeti yok galiba illa bekleticek 😕🤰
Oglununannesi ZeykemKaya post açtım daha yeni bu konuyla ilgili insanın otururken çatısı ağrırmı inan ağrıyo bebekte aşağıya baskı yapıyor nst de sancı çıktı ama kasılmam olmuştu ondan oldu dr takmadı ama iki sancım 100 e vuruyodu buraya atılsa atardım ya😕
ZeykemKaya Oglununannesi benımde anlamadım ama duzenlı sancım cıktı 34 de doktor hemen progestan basladı magnezyum basladı 37 ye kdr kullancaz dıye kullanıyorum yat hep dedı oyle yapıyorum bırakınca nolcak bakalım
Oglununannesi ZeykemKaya ben yatamıyorm 16 aylık oğlum var canım onuda kaldırıyorm belkide ondan bu kadar ağrı😐
Deryaahin 34+5 günlük hamileyim.bebegimin kilosu 2.150 gram çıktı doktorum kordon kısa bebek beslenemiyor haftalık kontrol edelim dedi cuma yine gideceğim.erken Doğum da olabilir dedi.başka doktora gittim 2.450 ölçtü kilosunu.bebege giden kan akışı iyi dedi.sizin bu haftada kilolar nasıl korkuyorum erken Doğum olacak diye.
Narin Deryaahin Benimde o haftalarda kilosu öyleydi hatta daha az.Ama 2 ayrı doktor bans gelişimi çok güzel dedi.