Yagmur2210 Kizlar 17 haftalık gebeyim ara ara camasirimda ıslaklık hissediyorum su gibi az yarın doktorumu arayıp soracağım ama yaşayan yada bilgisi olan var mı?Bebeğin suyumu siziyor acaba aklıma o geliyor ama insAllah degildir
Deletedmom_7 Yagmur2210 idrar yolları enfeksiyonunuz olabilir o da sebep oluyor. doktorunuza gidin öyleyse ilaç yazar.
Omerin-annesi Yagmur2210 Bende de oluyo canım 1 hafta önce sordum doktoruma genelde idrar kaçırması oluyomuyos farketmeden, bebeğin suyu gayet iyi dedi bebeğim suyu olsa şimdiye bitmişti suyu dedi
kucukcivcivim Yagmur2210 bende de oluyor, israr yolu enfeksiyonu kaynaklı. Siz yine de emin olmak için doktorunuza sorun hem aklınızda soru işareti kalmaz :) 17+3’teyiz biz de
ipekveatlas 17+3 aynısı oluyodu ıslaklık+akıntım da vardı sarı baska bisey yoktu ne yanma ne kaşıntı ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı🤦🏼♀️
Nesli29 Ben de 17 haftalık gebeyim, bende de çok oluyor ama bu dönemlerde akıntı artışı olması normalmiş yani farklı renkli ve kötü kokulu olmadığı sürece bir sıkıntı yok
Nesli29 Evet doktoruma sormuştum, hatta kontrol için idrar yolu enfeksiyonu da baktı temiz çıktı sen de bir dahaki kontrolde danış istersen için rahat etsin
mommyciks Bende de bu akşam oldu su gibi akinti baya ıslattı sildikcede geldi kontrol pazartesi günü inşallah herşey yolundadır
Yagmur2210 kucukcivcivim evet canım görüşeceğim İnsAlllah önemli bisey değildir Allah sağlıkla hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip eder insAllah hepimizin 🤲🤲🤲🤲
Esrabozkurtt Yagmur2210 ben de öyleydim sırılsıklam olurdu sanki altıma kaçırmış gibiydim kokusuz normal akıntı ama günde 3 4 kez iç çamaşırı değiştirirdim enfeksiyon falan çıkmadı o haftalarda oluyormuş öyle şeyler ama siz yinede doktorunuza başvurun tahlil yapsın
Eva41 Yagmur2210 canım o haftalarda çok normal benimde 17 haftamda su gibi akıntım oluyordu sabah uyandığımda özellikle yataktan kalkar kalkmaz su şeklinde geliyordu hiç bir sıkıntı yaşamadım hamileliğimde