Herkese merhaba beni önceki konu başlıklarımdan tanıyanlar vardır kısaca özet geçeyim; 3. gebeliğimin 14. Haftasında daha önceki iki sezaryenim dolayısıyla rahimde incelme olduğu için ilk doktorum tarafından (maalesef Evren Akmut) bolca korkutulan bir gebelik sürecim oldu.. sonrasında doktorumu değiştirdim süreç daha kolaylaştı ama ilk korkunu üstümden bir türlü atamadım ve panik atak kaldı.. Neyseki doktorum Beril Gürlek’le muhteşem bir gebelik süreci ve harika bir doğum geçirdim..
3.sezaryen 36+5’te sancıyla acil doğum kararı verdik ..3 saat içinde hazırlanıp dün 15:00de ameliyata alındım..İğne hiç acımadı bebek çıkarken çekiştirme sebebiyle biraz mide bulantısı oldu ameliyatta tüplerim de bağlandı 1saat bile sürmedi..bebeğim 2.660gr doğdu ciğer geliştirici yapılmıştı şükürler olsun ki kuvöz ihtiyacımız olmadı..5saat sonra ayağa kaldırdılar ilk kalkış elbette biraz sancılı oluyor ama bir kere yürüdükten sonra oturmak yatmak istemiyor insan çünkü yürüdükçe ağrı hafifliyor..bu akşam taburcu olduk dikişlerimde hala sızı var biraz da gaz sancısı eşlik ediyor ama dayanılmayacak gibi değil..şükürler olsun ki korktuğum hiçbir şey olmadan sağlıkla doğumum gerçekleşti Allah hepinize kolay ve hayırlı doğumla evlatları sağ Salim kucaklamayı nasip etsin..
doktor seçimi gerçekten çok önemli özellikle Rize’de yaşayanlara popülariteye aldanmadan gerçekten işinin ehli ve merhametli insanlarla gebelik takibi diliyorum.. İlim merhametle birleşmeyince insanların hayatını zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor..
sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım..herkese iyi geceler..