Rabiaelif2017 Hanımlar 25-26 haftalık arasında bebislerinizin kilosu nasıldı. Ben bugün 25+4 hastaneye gittim 1kilo 100 gram baya önde gidiyor dedi. Biraz korktum da açıkçası sizce nasıl kızlar kilolu olması sorun oluşturur mu acaba?
Burcu_akbb Rabiaelif2017 26+3 de 1160 gr 35 cm ir bebek diyorlar Doğunca göreceğiz😂 benden 3 çıksa yeter Şekerinmi var dedi Şeker yüklemesi sonucum gayet güzel çıktı suyum fazlaymış ee oda irilikle alakalı Tatlıyı hamurişini kızartmayı azalt dedi
Rabiaelif2017 Filizz123 valla özellikle dikkat ederek beslenmiyorum sadece fazla istahliyim bebekle birlikte bende çok kilo alıyorum 😂 ama doktor şekerden şüphelendi yarın yükleme yaptiricam 🤷♀️
Rabiaelif2017 Clementinee benim sanırım gerçekten önde gidiyor. Doktor yavas git dedi o yüzden beni biraz korkuttu ama elimde olan bsy dgl özellikle bsyde yapmıyorum 🤦♀️
Melek1669 Rabiaelif2017 bende senin gibiyim 25+3 de gitim 1200 yaklaşmış bende çok tedirginim şekerim vsr galiba 😩
Filizz123 Rabiaelif2017 Rabiaelif2017 hımm şekerle alakası yoktur inş yoksaa maşşalh baya pofidik Bi bebek olcak Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Clementinee Rabiaelif2017 şekerinize bakılmışmıydı ? Ama ben burda görüyorum siZin haftalarda bu kilolarda bebişleri bende benim kızımmı küçük diyorum ama doktorum gelişimi iyi diyor çok şükür 😇
Rabiaelif2017 Clementinee yarın şeker yüklenmesini mecburwn yaptıricam bende şekerden şüpheleniyor doktorda. İyi diyorsa iyidir o zaman şükür sağlıklı olsunlarda iri ufak farketmez evlat evlattır nasıl olsa😊🥰
Rabiaelif2017 Melek1669 bakalım yarın gidip yükleme yaptircam bende. Kendimde aynı şekilde çok kilo alıyorum malesef 62yle hamile kaldım şuan 78 civarindayim 🤦♀️
Rabiaelif2017 Burcu_akbb hadi bakalım benimde şeker yüklemesi yarın belli olucak umarım şeker değildir. Ay valla benim ilk kızım 3800 doğdu hepte zayıf bir çocuk oldu hala öyle o yüzden bu kızım da tombis olsun istiyorum açıkçası 😂
Rabiaelif2017 Filizz123 aminn hepimizin inşallah canım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🥰
Burcu_akbb Rabiaelif2017 3800 iyi doğmuş ☺️ Benim ilk kızım 3000 doğdu sütümle şişti şimdide 8 yaşnda gzl gelişimi İkinci kızım 2600 doğdu sütümle şişti şimdi 3 yaşında oda iyi Gelişimi yani oğlumudq 3-3,5 Doğsa yeter🥰
Rabiaelif2017 Ayguns maşallah sizinde hemen hemen benim gibi. Doktor onde gittiğinizi söyledi mi yoksa normal mi dedi size?