Firatlar Eşim kızımızın isminin zeynep olmasına karar verdi bende basından beri asya istiyordum Zeynep Asya olmasına karsr verdik duyanlardan bir kaçı çok kadersizler,hasta oluyorlar,hayatları kötü geçiyor zeynep isimli cogu kişi böyle isim karakteri hayatı yansıtır flaan dediler tereddüt ettim eşim kararlı tabi ama mesela oglumun adı Yiğit onada cok yaramaz huysuz oluyor dediler gerçekten de öyle acaba inanmalımıyım?
Zynp44 Firatlar kendi ismim diye demiyorum valla doğduğumuzda çok ağlakmışım annem hiç susturamazmış ama inanın çok fedakar ve aileci oluyorlar mantıklı oluyorlar zeynep kimi duyduysam hepsi de ilerleyen yaşta hep uysal ve suskun oluyor
hamisanne_63 Firatlar hayır ya böyle şeylere takılmayın alakası yok cok sacma bence hangi ismi seviyorsanız onu koyun
hamisanne_63 Zynp44 benimde bi tanıdıgım Zeynep var cok dilli ve hiçç de uysal değil cin gibi cok uyanık valla😄
Durubebegim Firatlar bir zeynep olarak yazıyorum annem bebekken çok ağladığımı iştahsız olduğumu söyler ama çok şükür bugüne kadar kötü olumsuz birşey yaşamadım hastalık olsun veya kaderimle ilgili bu yaşıma kadar maşallah kötü bir anım olmadı
Miniktirtil İnsanların isimlerini taşıdığına inanirim ama inanın Zeynep çok mübarek bir isimdir hatta bu ismin yayılma vesilesi peygamber efendimizin kızı Zeynep’ten ileri gelir. Hz. Zeynep çok güçlü bir kadınmış hikayesini okudugumda da gözlerim dolmuştu o zamanın şartlarına rağmen böyle güçlü bir kadın olmak peygamber kızına yakışacak bir incelik timsali. İçinize siniyorsa bence olumsuz şeylere kafa yormayın İsmi koyarken tamamen içtenlikle ve güzel dileklerle koyun Rabbım evladınizi ismiyle kaderiyle guzellestirsin 🤲
Zeyzeyy27 Firatlar ismim Zeynep çok uysal bir bebeklik geçirmişim hiç ağlamazmışım ve sakinmişim zeynepler genel olarak şımartılmayı seven nazlı prenses gibi oluyorlar çevremde de çok var genel olarak hepsi öyle ve tam tersi kolay kolay hasta olmam güçlü bir yapım vardır şahsen ismim Zeynep olmasa kızıma kesin o ismi koyardım ☺️
Celasunz Firatlar benim adım da Zeynep yalan inanmayın 🤣 asya ismine de asi olur derler ayrıca🤣 ama evet mert v yiğit isimliler yaramaz oluyor bı kac öğrencim vardı hepsi öyleydi ☺️ Zeynep ler güler yüzlü olur hem de güzel olurlar 😌😉
Mavistez Firatlar kızımın iki ismi var biri Zeynep. 6 yaşında çok uysal herşeyi bilen anlayan büyümüste küçülmüş bı yapısı var. Bıcır bıcır böyle hiç yabancılık çekmez muhabbet etmeyi çok sever çok dusuncelidir 6 yıldır Allah’ıma şükür grip soğuk algınlığı dışında hiç bir sorunu olmadı nazlı bı tip asla değil düşer yara alır acısını asla belli etmez asla ağlamaz kim dediyse yalan söylemiş. Zeynep ismi babasının süsü ilk çocuğu demek. Kızım babasına aşırı düşkün asla smartmadigimiz halde babasını kimseyle paylaşmak onun dışında gerçekten çok sakin yapısı var tabi kizdirmadigin sürece 😂
Ebrul Firatlar ya ne alakası var Allah aşkına zati bu melekler dogmadan kaderleri belli bir isim mi etkileyecek haşa kaderini yazgısını inanmayın ya benimde kızımın adı Zeynep maşallah çok uslu çok şükür bereketiyle geldi evimize
Sinem_20 Firatlar ilk kızımın ismi zeynepsu çok şükür kolay kolay hasta olmaz ikinci Gökçe onun başına gelmeyen kalmadı😂🤷♀️
PrensS_annesi Firatlar kayınvalidem Zeynep maşallah genç kız gibi gayette şanslı bı evi var yeni gelin gibi 🤣🤣 bence alakası yok ya bence çok güzel isim peygamberimizin kızının adı babasının süsü demekti sanırım 🌸
Momformom Zeynep Asya ne kadar güzel bir isim, ikizlerimizden birinin ismi de Asya olacak babası koyuyor, halamızın ismi Zeynep gayet de sağlıklı çok şükür. Bence eşinizle aldığınız ortak karardan vazgeçmeyin, sağlıkla doğsun 😊