Serap_kartal5 Gamzeaydogan canım ben boş bol yürüdüm ve ev işlerimi de yaptım şükür normal doğumla oğlum geldi yaparsın Allah’ın izniyle
Gamzeaydogan Serap_kartal5 bende yürüyüşe devam ediyorum ev işleri hep yapıyorum inşallah normal olur teşekkür ederim 🥰🥰🙏
Nazli_ayar Gamzeaydogan 33 haftalığım. Doktorum normal doğumun kolay geçmesi ve açılma olmasi için bundan sonra egzersiz ve özellikle squat yapmami önerdi. Alaturka tuvalet varsa onu kullan dedi. Hurma falan yiyin diyolar ama buna gerek yok yemek değil hareket etmek gerekiyor dedi.
Gamzeaydogan Nazli_ayar 26-27 haftalardan beri yürüyüş yapıyorum ama herhalgi bir gelişme yok bakalım videodaki hareketi deneyelim bir de 🥰🙏
Nazli_ayar Gamzeaydogan denemekten başka şansımız yok zaten ne kadar ugrassakta olmayinca olmayabilir. İnşallah sağlıkla doğar bebislerimiz 🥰
Kubrabasar Gamzeaydogan kesinlikle aksatmadan yürüyüş her gün bence hem bebeğin doğum pozisyonu almasına, kanala girmesine hemde doğumun kolay olmasını sağlıyor tek yaptığım buydu❤️
momiesbabies Gamzeaydogan 36. haftadayım henüz yeni döndü bebek, geçen hafta dönmemişti. Ama dönmüş olmasıda tekrar yer değiştirmeyeceği anlamına gelmiyor. 38e kadar yolu var erken kafanıza takmayın bence
Gamzeaydogan momiesbabies bakalım hayırlısıyla görücez artık benimde arkadaşımın üç defa dönmüştü gerçi hiç dönmemesinden iyidir😂
Susam-reis7 secoz seninle aynıyız yaaa benimde pazartesiye kadar başlamazsa doğumum sezaryen dedi doktorum. Ama benim suyum fazla olduğu için girmiyor kanala biraz zor gibi benim durumum
mathildaa secoz ya karniniz düştü mü? Asagi dogru iner diyorlar kanala girince. 37 haftadayimda merak ediyorum kanala girmesi ve asagi inmesi aynı anda mı oluyor acaba. Yani sizinki düşmemiş olmasi lazim bu durumda
Tubasudem Gamzeaydogan ben 10 gün önce gittiğimde 35 haftalikti ve dönmüş dedi doktor ama heralde kanala girmesi ayrı dönmesi ayrı diye biliyorum
tgba715 secoz ben de 39+2 kontrolüm vardı bugün her şey uygun ama kanala girmedi tam olarak. Kafasını çevirebiliyormus. Bi de kafa çapı 1 hafta önde olduğu icin girmede sıkıntı yaşıyor olabilir dedi biz de 2 aralıga kadar bekleyip sonra bakıcaz duruma göre