Lulikli Burcuosman canım ben de doktorumla görüştüm. Şeker ölçüm aletiyle 5 gün takip edicez. Sorun çıkmazsa yaptırmayacağım inşallah
Limeveannesi Burcuosman ben de hiç yaptirmadim gerekte duymadim hiçte sorun yaşamadım 3 cocuk doğurdum ve yaptirmadim
cinardefnemoms Burcuosman ben oğlumda yaptırmamıştm bı sorunda olmadı çok şükür. Kızımda da yaptırmicaktm zamanı da geçmişti ama Dr um gerek duyduğu için istedi 50 mg lik ondada bı sorun çıkmadı şekerim yok çok şükür Dr un gerek duyarsa ister canım canını sıkma
Pinarlina ben yaptırmadım esım ve aılesı yanaşmadılar maalesef ama şeker aleti alıp her gün kan degerleını ölçtüm diyetli gibi beslendim sekerlı şeyler tüketmedim suan ıkı hafta önden gıdıyoruz sadece bıraz kılolu onun dısında bısı yok şükür
Serap_kartal5 Pinarlina benim ilk bebeğim kilolu doğdu ve şeker yüklemesi yaptırdım ikinci bebeğimde olabilir diye doktorum önerdi Allah korusun doğum zamanın da bebekte yada bende bir sıkıntı olabilir… eşiniz ve aileniz değilde buna siz karar vermeniz gerekiyor
L_51 İlk kızimdada gerek duymadım yaptırmadım şimdide yaptırmadım bir sorunda yaşamadım herşey ALLAH tan içinizi rahat tutun 😊
Serap_kartal5 L_51 sizde olmadı diye başkasında olmayacak anlamına gelmez sağlık konusunda bilginiz yoksa ben yaptırmam diyip kestirip atın ..
Pinarlina Lulikli memnunum trendyoldan almıştım ben glucodr adlı 98 tlydi sımdı de 100-105 TL 50 tane de çubuğu verıyolardo içinde
Pinarlina Serap_kartal5 valahı bazen öyle durumlar yaşıyoruz kı inanın bazen sürekli onlara anlatmaya calısmakdan yorulup sadece başka yollar secıyoruz. Bende mecbur sürekli ölçüm yapmak zorunda kaldım tatlı şeyler yıyemedım canım meyve bıle ıstese günde bı öğün dışında tuketmedım bişi olsa çünkü cevapları hazır biz yaptırma demiştik derler
Tugbaa2937 Burcuosman benimde 3.cu gebelik 3.unde de yaptırmadım. Zaten şekerim olsa tahlillerde anlaşılırdı
FeriDee Burcuosman ilk oğlumda yaptırmadım ailede yoksa gerek yok demişti doktor. Açlık tokluk değerine baktır o yeter demişti sizde sağlık ocağından açlık tokluk değerine baktırın