Ebrbre Adetime 5 gün var çok bir belirti de hissetmiyorum şişkinlik ve gaz dışında sizlerin gebelik belirtileri nelerdi canlar ??
Dilosceylan Ebrbre meme kenarları biraz daha esmerleşmişti ve şişmişti. Baş dönmesi olmuştu. Minik bir kabızlık ve felaket kasık ağrısı 🤗
Fatmadumankorc Ebrbre regl olacağımdaki tüm belirtileri yaşadım bel ağrısı göğüs hassasiyeti ani sıcak basması kasıklarımda ağrı ama her şeyden önemlisi içime doğmuştu hamile olduğum ve beklenilen bir şey olmamasına rağmen 🥰
Captmom Yumurtlamadan hemen sonra başlayan ve artarak devam eden göğüs hassasiyeti, uyku ve içime doğması 😅
gulcan_oztknnn_glcn Benım ıcıme doğdu sabah kalktım ben hamileyım dedim kendı kendıme çamaşır suyu testi yaptım ardından hemen test yaptım çıktı kan testi verdim onda da çıktı ama goguslerım felan büyümüştü uykum gelıyodu. Şimdi 6 aylık olduk bile çok şükür ☺️
Kdrrelk Ebrbre benim en belirgin belirtim Bi bacagım agrırdı sebepsiz yere ve iştah artışı ne kadar yesem doymuyorum gün içerisinde uykumun gelmesi ve kasıklarıma hafif agrı girerdi ara ara üç gebeliğim de bu belirtiler vardı 🤷♀️🤷♀️☺️
annesi19 Ebrbre hiç bir belirti olmadı , süt gibi bi akıntı vardı ona baktım google’dan hamilelik belirtisi yazıyordu)
Gamzeatas Ebrbre Cok fazla bel agrisi ve sol tarafimin aralilalrla siddetli batmasydi adet olacagimi dusunuyrudm ki adette boyle belirtilerimde olmazdi karin agrisi disinda ve cok fazla akinti oldu canim