Zavira16 Yakın zamanda doğum yapan arkadaşlar, ziyaretçiye izin varmıydı? Birde eskiden 1-2 poz foto çekip hediye ediyolardı uygulama devam ediyo mu bilginiz varmı
Merro Zavira16 4 ay önce arkadaşım doğum yaptı kendilerinin çektiği fotolardan oluşan albümü hediye ediyorlardı sanırım tek refakatçi ama gündüz kayınvaliesi falanda ziyarete girmişti
Zavira16 Merro hmm refakatçi annem kalıcak ama eşim gün içinde hep bizimle olucak sorun çıkarmazlar umarım, teşekkür ederim
Merro Zavira16 yok eşiniz zaten girip çıkacaktır ektra refakatçiniz ama dedigim gibi başkalarıda girip çıkar , şimdi arasanız ziyaretçi kabul etmiyoz derler ama şanslarını denesinler 😁
Zavira16 Merro evet aramayı düşündüm ama dediğiniz gibi yasak derler diye burdan bi sorayım dedim😀 en azından babaanne dedeler görsün, çok fazla insan gelsin istemiyorum zaten
Merro Zavira16 bu arada fotoların klıtesını sordum çok iyi degil ama orta düzeydeydi dedi yani sanırım çekim yapılan makinaları çok prof degil ondan kaynaklı
ahududuyapragi Benim merak ettiğim pilates topu var mı? Doğum sırasında veriyorlar mı yoksa bulunmuyor mu? Odalarda havlu vs var mı bilen var mı?
Zavira16 ahududuyapragi pilates topu konusunu bilmiyorum ama daha önce ameliyat olduğum için biliyorum havlu var hijyen konusunda memnun kalmıştım
Merro ahududuyapragi evet varmış pilates topu ve havlu şimdi sordum arkadaşım o kadar kötuydum ki havluyu hatırlamıyorum ama belime bişey sardılar sanırım oydu dedi🌝
Merro Zavira16 rica ederim ama belki siz begenırsınız göreceli bişy kendınızde bol bol çekersınıx yedek olsun