Elif1608 Bebek sürekli kendini sol tarafta topluyo ve hep orada ağrı oluyo, sol tarafın arkasında da aynı ağrı oluyo, çok nadir belime vuruyo, düzensiz kasılmalar oluyo🙄 İlk gebeliğim hiç bilgim yok🤷🏻♀️
Elif1608 Zhra4242 bende dün nst ye girdim sancılarım baya çıkmış ama ben o kadar hissetmiyorum. Hissetmemem normal mi 🙄
tgba715 Zhra4242 açılma yumuşama var mı peki? Bebek kanala girmiş mi? Geçen hafta ne demişti doktorunuz? Ben de şu an 39+1im. Bu saydıklarımın hiç biri geçen hafta yoktu. Ama ilerlemiş midir onu merak ediyorum da ondan sordum. Cumartesi kontrolüm var
Zhra4242 Elif1608 normal bugün bayanın birisininde sancısı baya çıkmıştı ama kadın bende birşey yok dedi sadece karnımın altında batma oluyor dedi 2 cm de açıklığı olunca yatış verdi ona oda 39+2 haftalık
Elif1608 Zhra4242 haftaya tekrar kontrolüm var bakalım neler olucak hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım 😄
Zhra4242 tgba715 Çocuk doğum pozisyonunda alttan bakmadı canım sadece haftasıyla uyumlu mu değil mi ona baktı kan tahlili istedi ve nst bunlar haftasıyla uyumluymuş öyle dedi 1 hafta sonra bidaha gel dedi bakalım o zaman ne yapacak