Nigarhacizade Seydacandan Bence normal aslında. Ben 37haftayı tamamlamak üzereyim 4kilo almışım☹️ Bebek de iki buçuk 🥲anne kız küçüğüz😹
Mrvsmt2502 Seydacandan bende 8 kilo aldım vücut yapımızla alakalı sanırım kilomalmaya müsaitim tatlıdan tiksindim çok yemek yemediğim halde alıyorum
Gngrbzkrt03 Seydacandan Bende 49 kilo ile hamile kaldım şu an 58 bucuk kiloyum ileeleryen haftaalrda kaç kilo olurum aacba tahmin etmek istemiyorum 😂
yavuzhan1707 Seydacandan ama ben 62 kiloyla kaldım ama boyum uzun olduğu icin kilom belli değil eger zayıfsan çok normal takılma emzirdiğimiz zaman bol bol su içeriz az dikkat ederiz veririz 🌸💕
Feyzaveannesi Seydacandan 23+2 olduk haftaya kontrol var. Şimdiye kadar 4.5 kilo aldım 😊. Haftaya 5.5 olur herhalde 😂
Nergizzzz Seydacandan bende 21. Haftadayım 60 kiloyla hamile kaldım şuan tok karnına (kendimi kandırma stilim 😂) 67 kiloyum çok mu acaba benimki de bilemedim 🙈
Nergizzzz Seydacandan en önemli şey o zaten ama ilk hamile kaldığım zaman 70 le doğum yaparım diyordum böyle gidersem yandım demektir