Anne2603 Anneler nereden neler alıyorsunuuuz? Zıbın, tulum, takım kaç tane almalıyım. Zıbınları hangi ay almalıyım yardımcı olur musunuz? ☺️
kisasaclikiz Anne2603 biz genelde civilden alıyoruz ama al al bitmiyo gerçekten. Çoğunlukla 0-3 ay almaya gayret ettik ama bikaç tane de yenidoğan aldık takım olarak 😊
sunum_perisi Anne2603 cnm ben internetten getirttiriorum genelde bide lcv alıorum herşey cok pahalı ebebeye gittim en ucuz seyler 50 milyon siz öle ucuz aldıgınız yerler varsa bana da söylermisiniz hem tanısalım kızlar
blueberyy00 Anne2603 ben hepsini ay ay mevsim geçişlerine göre liste yaptim o şekilde Alacam yoksa alışverişe gidip ne alacağımı bilmeden dönüyorum
Sevaa02 Anne2603 Ben yeni doğan olarak bi onlu bi kaç tane de 5 li hastane çıkışı aldım onları da babymall ile mahalledeki bebe gymdenn aldım.zıbın ve alt üst takımlarıda LCW ve Defactodan indirimlerde aldım.Aynı zaman da Bime falan gelenlerden de aldım. Bazı markaların bedenleri çok farklı oluyor.Mesela defactodan 3-6 ay zıbın ve alt aldım LCW dakilere göre daha rahat daha büyük duruyor. 0 3 ay yada yeni doğan çok stok yapmayacağım çocuğun gelişimini bilemiyoruz sonuçta. Arkadaşımın kızı daha 4 aylık 6-9 aylık kıyafetleri dolduruyor 😁
Anne2603 kisasaclikiz bende genelde 0-3 ay bakıyorum ama onlar ilk doğduğunda büyük mü olur diye de düşünüyorum. 0-1 ya da yenidoğan da almak lazım sanırım☺️
yavuzhan1707 sunum_perisi sayfaları yazarmışın ben bakıyorum ama siparis vermedim hic o yüzden önermiyim
Anne2603 sunum_perisi bende bakıyorum LCWaikiki ebebek ama gerçekten çok pahalı. Cigit var oraya da bakıyorum bazıları uygun gibi.
sunum_perisi yavuzhan1707 burda instegram sölemek yasak die biliorum ama bi de trentyoldan da alıorum neresi indirim yaparsa
yarenaygk34 Canım bebeğinin cinsiyeti ne mesela benim oğlum ilk ayda 5 cm uzadı ve 3120 doğmuştı 4600 oldu doktor bile şaşırdo sanırım sütüm yağlıydı yaradı o yüzden çok yenidoğan alma derim 0-3 ama ben çoğunluk 3-6 giydirdim alışverişi de ebebek civil her yerden yaptom kafama göre tabi bu dediğim iki sene önce fiyatlar inanılmaz arttı ama şu an indirimleri takip et lcv ebebek zaman zaman indirimleri iyi oluyor
Anne2603 yarenaygk34 evet bu ara LCWaikiki çark falan baya indirimleri oluyor bakıyorum sürekli ama genel olarak pahalı evet. Ney ucuz ki😒
kisasaclikiz Anne2603 bana herkes çok alma bi aya kalmadan büyüyo dediği için öyle yaptım eğer bebeğim içinde kaybolursa o çok alma diyenlere aldırırım tek tek asadadasşa
Anne2603 Sevaa02 benimde bi arkadaşım var o da 4 aylık ama 6-9 giydiriyo sanırım çok stok yapmamak lazım. Ama insanın aldıkça alası geliyo gördükçe☺️
Sevaa02 İstanbul’da iseniz LCW nın 212 de outlet mağazası var. Normal mağaza fiyatlarına göre çok uygun. Hele kız bebek için çok güzel şeyler var ama erkek ürünleri malesef kısıtlı.