mavi_kus Hacersoy tok gitmelisin hatta bebeğin hareketli olması için çikolata falan yiyip girmekte fayda var ama nst yle kanın alakası yok rutinlerinize bakılma zamanı geldiyse bilemiyorum
iremcannn1907 Hacersoy dün girdim canım aç tok farketmiyor herhangi bişey yapmana gerek yok. Kan tahliliyle nst alakası yok ayrıca kan almıyorlar ki 🤷🏻♀️
nurn Hacersoy bugün gırdım nst ye yoksun dımı dedı ebe demekkı tok olmak gerekıyor. Bebek haraketlerını degıl sancıyı olcuyoruz dedı
iremcannn1907 mavi_kus benim doktorum tok olmana gerek yok bebek hareketi istemiyoruz sancı ölçüyoruz demişti canım.
marbling10 mavi_kus bebekte çok hareket istemiyorlar aksine, dün çektirdim bebek çok hareketli olduğu için 4 kez denediler
Hacersoy iremcannn1907 peki sancı falan çok olursa yatışa falan alır mı ya da çatı muayenesi de olur mu bilginiz var mı
iremcannn1907 Hacersoy her ikisi de olur canım duruma göre çatı muayenesine alacaktı beni. Kaçıncı haftadasın
iremcannn1907 mavi_kus sancı ve kalp atışı canım. İki duruma bakılıyor. Hareket önemsenmiyor. Bir kez acilde dün de kendi doktorumda girdim her ikisi de bu şekilde söyledi.
mavi_kus iremcannn1907 sizin doktorunuz önemsemiyor o zaman öyle diyelim çünkü benim doktorumda nst de bebek hareket etmediğinde tekrarlattırıyor
iremcannn1907 Hacersoy değil canım değil. Çatı muayenesi olmayınca sordum 38de yapacağım dedi bana da. Çok az vaktin kalmış ne güzel ☺️❤️
Hacersoy iremcannn1907 çok stresliyim ya birde bugun alt kıyafetime iki damla su gibi islaktı birde şühpeye düştüm o yüzden sordum belki yatışa alırlar mı diye 🥲