user124578 La_Liberte yumurtlamadan 8 gun sonra yaptım erken gebelik negatif çıktı 2 gun sonra kaset teste çok silik bir çizgi çıktı ertesi gun de 32 ile kanda ogrendim
La_Liberte user124578 ben yumurtlamamı takip etmedim. Bu ay da pek anlayamadım. Normalde anlardım. Bakalım 😊🥰 çok teşekkür ederim cevabınız için.
kadifemsii La_Liberte yengem son adete göre 8 haftalık hamileyken usg ye göre 4 haftalık çıktı . Yani bayağı geç döllenme olmuş . Geç döllenme olduysa tabiki test pozitife dönebilir
La_Liberte kadifemsii geç döllenme değildir herhalde. Çünkü tahmini yumurtlama döneminden sonra 4 gün ara verdik. O süreçte yumurtlama olmuşsa tutmamıştır. Geç döllenme de olmamıştır. Çok arada kaldım bilmiyorum az kaldı bekleyip görecez . Ben hem sabırsızlandım hem de bi işim vardı ondan erken öğrenmek istedim ama çıkmadı. Hayırlısı olsun inşallah.Cevabınız için teşekkür ederim ☺️
Feray6161 Yumurtlamadan 10 gün sonra negatif cıktı, 12. Gün ise cok silik şekilde pozitif cıktı ve kanda beta hcg 39 çıktı, 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi 138e yükseldi çok şükür 🙏🏻 Adet gününüze 2 gün kala yapın en erken bence🙏🏻
La_Liberte Feray6161 adetime iki gün kaldı ama sanırım adet gününü bekleyeceğim 🙈 bi işim vardı onun için erken yaptım. O işimi de hallettim bugün. Artık gelecekse de gelebilir adetim 😅🙈 inşallah gelmez ama pek umudum yok Nedense. Hayırlısı olsun Cevabınız için çok teşekkür ederim .
kadifemsii La_Liberte yumurtlamayı ovulasyon yada doktor takibiyle öğrenmediyseniz yanılabilirsiniz. Birde bazı durumlarda spermler 5 güne kadar canlı kalabiliyor😀 yani gönlünüzde olur inşallah sonuç
La_Liberte kadifemsii aslında çoğunlukla kasık ağırlarımdan anlıyorum. Hatta ikinci gebeliğimde o ağrıyla doktora gitmiştim . Doktor yumurta çatlama ağrısı demişti. Ama bu ay belirgin bir ağrım olmadı 🤷🏼♀️ O yüzden kestiremedim. Evet bazen o kadar yaşayabiliyor spermler ama bilemedim ki 😀 çok teşekkür ederim 🙏🏻 💜
esnn1616 İyi günler arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. 3 aylık evliyim. Adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama gebelik tüm belirtileri var. tekrar test yapmalımıyım yada kaç gün beklemem gerekiyor test için