ebrucevik18 Kızlar 32+2 deyim sancim var karnımda hafif de belimde doğum sancısı olabilir mi su yok nişanım gelmedi doğurmam değil mi
Ahsendsl ebrucevik18 su ve nişanın illa gelmesi gerekmiyor 😬 Ben direk düzenli kasılma ve sancıyla gitmiştim ilk doğuma. Ama sizinki artık ilerlediği içindir. Doğum kasılmaları anlaşılıyor çünkü.
miyopmom ebrucevik18 doktorunuza danisin iciniz rahat etsin ama dogum belirtisi degildir diye dusunuyorum, birde nisan ve su gelmeden dogurmus biri olarak onlarin gelmesi sart degil
ebrucevik18 Ahsendsl ya tecrübesiz olunca anlayamadım bi geliyo bi gidiyo adet sancısı gibi sancı gelince bebek de taş kesiliyor
Ahsendsl ebrucevik18 doğum sancısı adet sancısı gibi, ama böyle ritmik ve düzenli. Dinlenince ya da pozisyon değiştirince de geçmiyor. Sıklaşıyor hatta aralığı.
ebrucevik18 Ahsendsl hastaneye gittim gece nst de bisey çıkmadı nst bağlıyken de aynı sancıları çektim aslında ama iltihaba bağlı ağrılarmış daha önce onu da yaşamayınca bu hale geldim sağ olun yine de
ebrucevik18 miyopmom doktorumda nst bağlanmasını söylemişti hafta içi tekrar kontrole de gidicem teşekkürler