987123 Ya ne direndin kan vermemek için Allah askına git kan ver bi Umut de bebeğin varsa ona göre hemen vitamin bişe mise alırsın nasıl tutuyorsun Kendini bi acil de kan ver bakılsın minicikse ona göre hemen vitamin başlarsın
Zohraa98 987123 ne biliyorsun canm neler cektiymi? 3yildir ugrasiyoruz defalarca kan verdim negatif gordym o yuzden vermek istemiyorum yoksa bende isterim
987123 Zohraa98 ya bu kadar umutsuzluk niye ? 3 yıldır yaptığın testlerde hiç ilk bes dakika da gördün mü çift çizgi ? Umutsuzluğa düşüp rahimini iyice küstürme. Nice insanların oluyo senin de olur bi bakmışsın olmuş bile. Tekrar erken gebelik testi al onla yap onda çift çizgi yoksa pembemsi kan vermezsin ama varsa gözün Aydın deriz 💃🏻
Zohraa98 987123 canm cunki cok test yaptim hepsi negatif umudumu kaybetmisim resmen😣😬o yuzden yarin bi daha yaparim olursa kan veririrm inshallah🙏🏻
Zohraa98 Imasleeper canm kan verdim negatif cikti 4gun once simdi bi daha baska test yaptim boyle cikti☹️Ama hemen degil 1 kac saat sonra kafam iyice karisti hala adet olmadimhttps://imgyukle.com/f/2021/11/30/keC9V8.jpg
Imasleeper Zohraa98 ayyy bu sefer var gibiiii 🥴 yine kan versen. Belki geç döllenmedir yaa. Benimde geç döllenme çünkü adet olmam gereken ilk günü versem çıkmayacaktı mesela ama 4. Günü sabah verdim 23 çıkmıştıı. Ayy ne inşallah vardır ♥️
Kbrakrc Zohraa98 canım benim de böyle çıktı ama adetim gecikmemişti daha vardı hatta bundan da silikti efekt yaparak belli etmiştim buraya atarken. Gecikme olduğu halde çıkmıyorsa geç döllenme olabilir 15 gün gecikmede mi belli oluyor geç döllenme öyle bir şeydi sanırım tam hatırlamıyorum yanlış olmasın