derindemir ilk zamanlar rast gele vuruyormusum onu fark ettim şimdi göbeğin tam sağına ve soluna her gün bir tarafa sırayla yapıyorum göbek deliğinin 4 parmak boslukla yapıyorum vuracağım yeri etini sıkıştırıp hızlıca vuruyorum yavaş girdirirsen de doku zedelenmesi olduğu için morarma arttirabiliyormus ilacı sıkıyorum ve çeker çekmez peçete yada pamukla yaklaşık en az bir dakka ovalamadan bastırıyorum bu ilacın dağılmasini sağlıyor ve damara geldiyse kan sızıyor dışarı bastırınca kanın durmasini sağlıyor kan alındığında bastırdığın gibi düşün kan dursun diye bastırıyorum ve morarma olmuyor bu şekilde çünkü o morarma damara felan gelirse deri altına kan sızıp morluk oluşturuyor (doktorun verdiği bilgiler bu arada canım bunlar) yağ dokuya yapılan bir iğne zaten yağlı dokuya gelince hiç acımıyor ama bazen kasa felan geliyor hafif yakıyor o kadar iğnenin havasını da eğer iğnenin başında duruyorsa hava alıyorum ama arkasindaysa almıyorum fark etmiyor yani canım hep göbekten yaptım bir kere bacaktan denedim göbek daha acısız olduğu için göbekten devan ediyorum