Fy38 goktug93 Zonguldak’ta yaşamıyorum ama detaylı için randevu almaya gitmiştim level hastanesi 20.haftadan önce randevu vermiyoruz dedi rüzgarlı meşe devlet hastanesine gittik orası da kadın doğuma giriş yapıp ordan yönlendiriyo dediler buradaki yorumlarda da okudum cd fotoğraf vermiyor dediler kısacası vazgeçtim
sblyrms goktug93 merhaba ☀️ Kadın doğum hastanesinde Melda kuyucu var detaylı için doktorum ondan randevu aldırdı bana. Tabi 2 ay önceden aldırdı dışarıya ücret ödeme erken al randevunu diyerekten.
goktug93 Fy38 çok teşekkür ediyorum. Benim de araştırdığım kadarı ile bu imkan kısıtlı görünüyor. Çevre şehirlere bakınacağız artık…
Tubiiikkk Sumeyye67 Fotoğraf falan veriyorlar mı ya da karşıda ekrandan izleyebiliyor muyuz yüzünü gösteriyorlar mı net olarak ben de orada giricem de çok merak ediyorum verdiğim paraya değsin istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim
goktug93 Kusura bakmayın yeni gördüm. Ben zaten echomarda takipliydim ama orada yapılmıyor sanıyordum burada arkadaşımız yazınca sordum doktorum kendisi yapacağını söyledi son kontrolde bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız 😊