Derinim2203 Kızlar 38+4 almıştık önce bugün sancıları olunca gittim doktor istersen 38+1de alalım dedi benimde ağrılarım oluyor gece yatamıyorum sizce erken mi doktorum gelişimi tamam herşey yolunda kilosu iyi dedi açıkçası bende erkenden kavuşmak istiyorum ☺️☺️
busranr06 Derinim2203 bizim 37+5 te geldi bebiş erken dogdu dedıgımde hayır cıger gelısımınu tamamlamıstı diye belirtti hep doktorum
mathildaa Derinim2203 ben dogum yapmadım ama planli sezaryen olunca 38 haftada alıyorlar zaten genelde
jldpmk34 Derinim2203 bana doktorum 38+3 de doğum planladı doğum öncesi son gün ultrasonda bebeğim 3200gr çıktı ertesi gün 2650gr doğdu, o yüzden ben bişey diyemiyorum, imkanın varsa beklesin,ama genelde 38 hafta içinde aliyo doktorlar
Minikkoala61 Derinim2203 Bende pazartesi günü 38.hafta oluyorum benimde 1hafta önden gidiyor doktorum pazartesi alırız dedi 😌
Derinim2203 mathildaa ebet öyle dedi doktorum ama etrafımda sürekli birgün de birgün dedikleri zaman geriliyorum 🤷♀️🤷♀️🤦♀️🙄🙄
busranr06 Derinim2203 3100 dogdu ama 2 gun sonra 2700 e düştük sarılıgı oldu bebegımn oksijen verdiler kuveze almadılar ama elhamdulillah
mathildaa Derinim2203 Derinim2203 kilosu falan cok iyi canim ya. Dr en iyisini bilir hic kulak asma sen. 38 haftadan sonrasi zaten normal sayılıyor dogum haftası oluyor
Derinim2203 Minikkoala61 sağlıkla alın kucağınıza benimde önden gidiyor 2.gebeliğim baya zorluyor beni son günler
Minikkoala61 Derinim2203 Valla bende öyleyim benide çok zorlamaya başladı 🥰 çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın insallah 🙏🏻 hiç takılmayın vardır bildikleri onlarda erken almak istemezler cunku.
annesi_ Derinim2203 Benimde 38+2 de alıcak canım doktorum sezeryan olucam kısmetse 3 Aralık gelişimini tamamlamış oluyo merak etme sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Cansurts Derinim2203 Canım 37 den öncesi erken sayılıyor. Doktorum bazı nedenlerden 37. Haftaya gün verdi erken değil değil mi dediğimde hayır 37 den sonrası normal dedi bebişte ve sende herhangi bir sıkıntı yoksa doktorun ne diyorsa onu dinle kafanı takma derim 😌
Cansurts Derinim2203 Çevreyi boşver herkes konuşur hiç birşey sizin sağlığınızdan önemli değil emin ol. Doktorum böyle istedi böyle oldu de herkesin ağzını kapatamazsın ki
Tugce_53 38+2 de ayın 4 olacak sezeryan olucam nts de sancı çıktı evde de düzensiz sancılarım devam ediyor ama açılma yok pazartesi ciğer geliştirici iğne vurulacak bir doz sıkıntı çıkmasın diye
Busrayuksell Tugce_53 ciğer geliştiriciye o haftada gerek oluyor mu 🥺🤔 tamamlamış oluyor normal doğum sürecine girmiş bulunuyor dedi doktorum 37+1 bugün kontrolden geldim sancım çıktı suyum olması gerekenden az 3 aralıkta tekrar kontrol o güne kadar doğmamış olursa sanırım suni sancıyla doğumun gerçekleşecek 🤲