Elosavas Betuulozturk07 sütlü olan herşey ama ilk aylar özellikle açık dondurma ve kokusu güzel olan çoğu seyden tiksiniyordum çok şükür şimdi hepsi geçti
Bebetonunannesii 16 haftalık gebeyim daha bişeyden tiksinme olmadı yemek yapıyorum hiç bi koku bni rahatsız etmiyor. Sadece bazen durup dururken bi koku geliyor burnuma midem bulanıyor. Umarım yemek konusundan tiksinmem gurbetteyim walla aç kalırız eşimle 😅
yarenaygk34 Haftamdayım sürekli bulantı kusmam var her şeyden tiksindim mutfağa girmek bile istemiyorum ama 2 yaşında bir oğlum var mecburen onu aç bırakamam bazen maskeye kolonya damlatıp öyle hazırlıyorum yemekleri peynir yoğurt çok severdim şimdi görmek bile istemiyorum meyve yiyemiyorum özellikle de etten ve yumurtadan çok tiksindim yemiyorum sadece patates haşlaması kuru ekmek simit kraker tarzı şeyler yiyorum sade soda içiyorım şimdilik böyle
Smakar Betuulozturk07 Betuulozturk07 Buzdolabının kokusu Tavuk Kıyma Yumuşatıcı ve sabun kokusu Diş macunu kokusu Ama şükür şimdi yalnızca buzdolabı kokusu tiksinmem kaldı 😅