BebekveAnneler Lıerac jel, mustela, Loccıtane Almond, 3 ürünü çok tavsiye ettiler. Sizler kaçıncı ayda başladınız ve hangi marka kullandınız? Çatlama oldu mu?
2melekannesi_ BebekveAnneler çok pahalı ürünlere gerek yok çünkü çatlak genetik oluyor lierac vs kullanıp çatlayan da var bişey kullanmayıp çatlamayan da 😅 ben bebe yağı kullanıyorum 35 olacağız henüz bişey yok inşallah bundan sonra da olmaz🙈
Duygu_turan BebekveAnneler Bebek yağı kullanıyordum ilk zamanlar ama çatlamam oldu şimdi tavsiye ile BioOil e geçtim 22 haftalığım şuanlık iyi gidiyor
hamisanne_63 BebekveAnneler 30 haftalığım 2 gün önce aldım kremi 😄 geç kaldım ama şuan görünürde bir çatlak yok gibi doğuma kadar sürerim zaten vücut yapısıyla alakalı çevremde en pahalı kremleri kullanıp son günde bile çatlayan var şans işi yani 🤷🏼♀️
Linakent BebekveAnneler duştan sonra bebek yağı ve sık sık kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum 23. Haftalık olduk hiç çatlağım yok tavsiye ederim
Semanur444 Bayağa çatlama oldu bende çok erken gebeliğimin 4. Ayından sonra başladı şuan 33 haftalık olduk kremi kullanıyorum ama çatlaklar yine ilerlemeye devam ediyor sadece karın bölgemde oluştu ama benim
elfkara 11haftalik hamileyim sanırım önümüzdeki aydan itibaren başlamam lazım bana da onu öneren oldu ama bebe yağı da çok etkiliymis veya farmasi markasının kremleri varmış onlar
Elif1608 BebekveAnneler göbeğim hafif çıkmaya başlayınca sadece bebe yağı kullandım, hiç çatlağım olmadı çok şükür ama bazen vücut yapısına da bağlı oluyo