giresun Mefat ben alicaktim fakat kalitesini beğenmedim Pendorya AVM eskidji pazardan aldık Kastamonu entegre yapıyormuş çok kaliteliydi
DidemGuney Mefat ordaki dolaplari sunta arkasi ve yanlari.. sadece on kapaklar mdf gidip gordum sonra kartalda baska biryerden aldim ve kalitesi daha guzel
1baharerol Mefat çok memnunum gayet güzel malı olsun kalitesi olsun bütün eşyalarında geçerli bu. Bir ay önce aldım odası hazır şuanda paşamı bekliyoruz 😊
asdfg3 Mefat ben ürünleri cok beğendim kampanyaları da cok güzel, buyuyen karyoladan almayi düşünüyorum paketi bitirmezlerse yanında ihtiyacin olan her şeyi veriyolar☺
asdfg3 Mefat eylulde de zam yaptılar simdi de yapacaklar ocakta bi daha yaparlar ama benim dogumum mayısta 😂
Mervenurns https://www.hizliresim.com/pieuj8i Canım ben bu takımdan aldım henüz gelmedi bebiş ama ben cok beğendim. Dolap içleri baya geniş kullanıslı
DidemGuney Mefat evet ben gidip bizzat gördüm canim pek kaliteli degildi.. bende yine ayni sekilde set satan baska bir firmadan aldim