gonulcelen 27 haftalık hamişim son 1 haftadır özellikle 1-2 saat ayakta kalsam sanki bebeğimi altta hissediyorum yanlarım boşalıyor ve midemden vajinama doğru hareketlerini hisseyorum. Ama öğlen gibi de hareketleri tamamen yanlardaydı her iki yanım mesela aynı anda hareket ediyor tekme atoyordu. Şuan midemde ciddi bir baskı ve vajinama makatımda tekme hissediyorum. Merak ettiğim gün içinde bu kdr sık pozisyon değiştir mi ? Böyle yaptığı zman cok korkuyorum ve geriliyorum. Bu hissettiğim tekmeler normal mi?
Asdfgh gonulcelen canm benim 21 haftalık oldugu halde inan gunde kac kez dolanıyor sayamam bıle cok hareketli senın haftanda normal dir yanı merak Etme
gonulcelen 1prensesannesi oynasın hiç Problem değil de Doğum falan başlar diye korkuyorum😫 ah bu korkular stresler ilk gebelik ve 2,5 yıl yolunu gözlemeler beni paranoyak yaptı😤
deletedmom321 Yeri hala rahat ya dönüp takla bile atabiliyor şu an kemikleri de güçleniyor o yüzden böyle hissetmen normal merak etme. Ben daha o haftalara gelmedim ama okurum baya birşeyler :) taklacı bir bebişin var tek endişelenmen gereken konu doğduktan sonra da mı böyle hareketli olacak olmalı 👶🏻☺️
Feyza12 Ay bende aynı durumdayım bazen okadar canımı yakıyor ki doguruyorum sanıyorum dur daha çok canını yakıp daha çok napıyırsun çocuğummmmm diyeceksin ama endişelenme günde 40 harekete kadar normalmış sakin kal ❤️😅 ilk gebelik biraz kuşkulu geçiyor benimde ❤️😁
gonulcelen Feyza12 hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteriyormuş hem şükür diyorum da erken Doğum postlarını görmekten sanırım cok korkuyorum 🙄
gonulcelen Asdfgh ah canım küçükken sanırım oluyordu ama canım acımıyordu şimdi canımda acıyor içimde birşeyler patlıyor gibi 🙈😬
Feyza12 gonulcelen erken dogum postlarını okuma bile tavsiyem sana insan çok tuhaf oluyor o belirtileri hissetmeye çalışıyor acaba diyor korkutma kendini 😅
gonulcelen Feyza12 okumuyorum normalleri bile okumuyorum ki başıma geleceklerden habersiz olmak istiyorm. Ztn korkuyorum şimdiden kendime zehir etmek istemiyorum.
Basakderin 26 haftalığı aynen böyle çok fazla hareket hissediyorum özellikle kasıklara doğru. Hatta gece defalarca uykumdan uyanıyorum