Makif2112_ ipek_45 2. Dozuda oldum görünürde bir sıkıntı olmadi cok şükür ins ilerde bir sorun ile karsilasmayiz
kbrkrblt16 bende daha geçen hafta ilk dozumu vuruldum çok kararsızdım ama doktorumun ol demesi ile oldum ama İkinci dozu doğumdan sonra düşünüyorum sonuçta bir ilaç :( bu arada 12.haftadan sonra ol demişti doktorum beklemeniz gerek
papatya_35 kbrkrblt16 Evet ağrı kesici bile içemiyorken aşı biraz tedirgin ediyor. Evet bugün başka bir kadın doğum doktoruyla görüştüm 12.haftaya hatta önlem amaçlı 16 17. Haftaya kadar bile beklememin iyi olacağını söyledi. Bende bekleyeceğim bakalım
papatya_35 Bebetonunannesii Doktorun sorun çıkaracağını zannetmiyorum ama doğum sırasında enfeksiyonlara daha açık olduğumuz için olmamız gerektiğini söyledi bugün doktor. Ama zorlama yok kendi kararın dedi. Doğum sonrası olayım diye düşünüyorsanda o zaman emzireceksin ve bebeğin ne kadar süre emeceğini de bilmiyoruz ihmal etme ben olmanı öneririm son karar sana kaldı dedi hatta
Melek0586 Bebetonunannesii doktor çıkarmasa bile doğum sırasında ve doğumdan sonra covid olan bebek bile okudum burda daha çok ondan korkuyorum olursak bebeğide korur sonrası yine olmak en mantıklısı
Bebetonunannesii papatya_35 teşekkür ederim bu bilgileriniz için. Bir an önce karar vermem lazım bakalım artık 🙄