ceymus7 Benim 28.kafama takılıyor.4 tablet dostinex kullandım doktorum gerek Yok dedi ama içim rahat etmedi
goflak ceymus7 25i gecmicek diye hatirliyorum canim. Benim 76ydi. Hamile kalamiyordum dostinexten sonra hamile kaldim
goflak ceymus7 senin sayin sıkıntı degil hamile kalmak icin canim. Sut yapcak seyleri yeme incir kuru uzum falan. Streste en buyuk etken yukselmesi icin
Yildizim ceymus7 canım benim 108 idi hem adet düzensizliğim vardı hem de hamile kalamıyordum. 5 ay dostinex kullandım omdan sonra hamile kaldım.
Muhammedamine ceymus7 bende bi şişe dostinex içtim ama üç tane hap vardı içinde sanırım hatrlamıyorum şimdi yada iki . İnşallah sizede yarar
goflak ceymus7 sinirin altina inmisti canim. Sonra o ay doktorum hayit tohumu iceren bi ilac yazmisti hem hamileligi kolaylastirmak icin hemde prolaktini yukseltmiyormus. O ilaci icerken hamile kaldim. Ismi agnucaston muydu biseydi tam hatirlayamiyorumda
aesma ceymus7 en son tahlilimde 67di prolaktin değeri, tedaviye başlayacaktık tam ama gerek kalmadı hamile kaldım ilaç kullanmadan😊 ilaçla kolay tedavi edilebiliyor sizde tez zamanda kalırsınız inşallah🙏🏻