Nilufar_1996 25 haftada 11 kilo almışım 50 kiloyla hamile kaldım 61 kilo olmuşum kendimi zor taşıyorum alışkın değilim hayatımda ilk kez 50 üstüne çıktım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ozlem2904 GKmrc ben evde yapiyorum 2m bile degil alanim :) youtube da hamile yuruusleri var elcin demirelin, ben 26-31 arasi evde yuruyoruz olan oynatma listesini yaptim o bayanin karnim buyuyunce iyice hamileyiz yuruyoruzu yapmaya baslaidm. Kosu bandini bilmiyorum dr unuza sorun bence :)
Esoca366 Yarın tam 34 haftalık olacağım bende. Toplamda 14 kilo aldım. Ama benim avantajım çok zayıftım hamile kaldığım da çok iyi oldu ideal kiloma ulaştım hamilelikle yani inşallah vermem 😂 47 ile hamile kaldım 61 62 kiloyum şuan :)
anneyimmm_ GKmrc sanmıyorum öyle olduğunu, kilo almaktan çok çekinirdim, 37 ye gireceğiz bu gece, 9 kilo aldım toplamda ve bu kiloların hepsi 6/⅞. Aylarımda alındı 😂 şu an Bebek alıyor iki aydır bende bi artış yok
raziye2709 GKmrc Ben 35+5haftalik hamileyim.58 ile hamile kaldim ilk 16 hafta 3 kilo verip 55 e düştüm bugün tarttim kendimi 63 kilo olmuşum. Aldığınız kilo çok aşırı değil ama dikkat etmekte fayda var sonra vermen zor olabilir.