Ciceekanne Kızlar beta hcg ilk değerim 19,63 dü dün yarın yeniden vereceğim insallah artmıştır ne olur çok dua edin artmaz diye çok korkuyorum 2 katına çıkması gerekiyor 🥺🙏🏻
Ciceekanne Zeynepp97 yaaa gerçekten mi sağlıklı değil mi bebiş bi sorun olmadı 8 ken öğrendiğinizde adet gününüz geçmiş miydi veya kaç gün vardı adete peki ?
Zeynepp97 Ciceekanne Sağlıklı hamd olsun 24.haftadayiz Benim reglim hep düzensiz olduğu için geçmemişti diye düşünüyorum ben 1 hafta sonra kan vermiştim ondada 265 gibi bir şey di sonra yine 1 2 hafta sonra gittim 2 bine yakındı, 5+6 da da keseyi ve kalp atışını duyduk
Ciceekanne Zeynepp97 anladım canım benm çok sevindim insallh benim de böyle olur sağlıkla kucağımıza alırız insallah ❤️
Ciceekanne Minicikim çok teşekkür ederim canım insallah. Sen öğrendiğinde adete kaç gün vardı peki ? Veya geçmiş miydi adet günün ?
Minicikim Ciceekanne adetime 6 gün vardı canım. Öğrendikten sonrada sürekli 2 katı şeklinde artmadı bazen az arttı bazen çok fazla arttı. Bende senin gibi endişe içindeydim seni çok iyi anlıyorum o yüzden. keseyi bebeği görene kadar manyak gibi 2günde bir tahlil yaptırıyodum sürekli🙈😜 O yüzden içini ferah tut tadını çıkart😘 güzel sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah🤲❤️
Ciceekanne Minicikim çok sağol canım benim anlayışın için gerçekten öyle oluyor bakalım bende yarın gideceğim 19,63 40 lara çıkmış olması gerekiyor insallah hersey gönlümüzce olsun 🥰🙏🏻
Teoolya Minicikim son adet 19 ekim, 20 kasım bhcg 176, 22 kasım 280. Doktor 2 kat artmadığı için kimyasal yada dış gebelik dedi. Şuan bana umut oldunuz🙏🏻🙏🏻
Merveikratanem Ciceekanne çok güzel gözün aydın olsun kuzum rabbim saglikla hayırla kucağına almayı nasip etsin 😘