aygnaygn Kizlar 16+4 haftalgm surekli tuvalete gidiyorm normal mi artk orda yaticam yaa :( enfeksiyon var 3 lt su icjyorm su içtikçe wc ye gidiylrm ama ne enfeksyn geciyor ne de uykum düzene giriyor 5 dakika da bir tuvaletteym sizlern de böyle mi
Ozlem2904 aygnaygn hamilelik boyunca yasiyoruz onu kuzum :) bende enfeksiyon yok 33 haftaligim 15 20dk da bir gidiyorum. Her trimesterda yasadim yasiyorum :)
anneyimmm_ aygnaygn enfeksiyon için zalain fitil kullanmıştım çok iyi gelmişti ayrıca yoğurt tüketmeni tavsiye ederim
aygnaygn Ozlem2904 ay icime su serptin cok tesekkur ederm canm ama ya insan cok rahatsz oluyor oturmamla kalkmam bir oluyor
Ozlem2904 aygnaygn malesef oyle ilk zamanlar daha sik gidiliyo 5 da bir 2dkda birde yasadim ben artik disari cikmaya korkuyodum ya disarda sikisirsam diye sonra b duzeliuo sonra bidahaa suan 15 20dk da bir gidiyorum :) esim dalga geciyo işekli diye film izlerken surekli donduruyo garibim🥴😂
aygnaygn Nureylaa ayy inan bende oyle oturmamla kalkmam bir resmen deli olmaya basladm gece de ayni tuvalete yaticam artk :( enfeksyn için ilaç kullanyor musun canmm
aygnaygn Ozlem2904 ay cok guldum ya Allah ta seni guldursm😁😁😁bizde ayniyz lazimlk alcam sana diyor 😁😁
Nureylaa aygnaygn bugün yazdı ama midemi mahvetti o kadar ağrıyor ki bi tane tek kullanımlık bi de günde iki kere tablet olandan verdi isimleri de biri monurol diğeri de piyeloseptyl
aygnaygn Nureylaa bana da wincef 400 verdi 9 gundur kullanyrk hala ayni geçsin artk biri bitmeden baska bir şey baslior dusuk riskim var bide üstüne bu insllah gecer.kac haftalk sn canm
Nureylaa aygnaygn 29 haftadayim korkma inşallah ilaçlar ise yarar bol bol su içmeye devam et ama tuvalet sorun ama en azından temizlensin hızlıca
aygnaygn anneyimmm_ tamam canm bol su iciyrm çamaşırımi utuliyorm yok yani hala ayni agrim var ptesi gitcem tahlili bakalm ne dick