31hulya31 sunashn50 malesef bende göremiyorum yüzünü ya kıpır kıpır oluyor yada arkasını dönmüş fosur fosur uyuyor beyefendi 😂🥺😢🐣😂 sadece bir tane ultrason resmî yüzü belli oda ta kaç ay öncesi
Didemmmmm sunashn50 Şuan 39. Haftadayım ama oğlum 3 haftadır asla yüzünü göstermiyor. En son elimde olan görüntüsü bu 🙏🏻💙🧿
sunashn50 Gonbarhak Chrome ye girin img yükle yazın ordan ilk çıkana girin fotoğraf yükle butonu geliyor ordan fotoğrafınızı yükleyin fotoğraf yüklendikten sonra fotoğrafın altında kopyala butonu var ordan kopyalayın gelip bırda yazı yazdığınız yere yapıştırın ☺️❤️
mehmel54 sunashn50 ilk defa özele gittiğim için en net ultrasonumuz bu şekilde renkli ultrasondan da görmek istedim ama bizim kız utangaç çıktı elleriyle kapatmış yüzünü, kendisini göstermedi bize 🤭 31+5 haftalıktık o zaman şimdi 33+5iz 🐣
sunashn50 mehmel54 maşallah maşallah yaa rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️ ♥️
mehmel54 ayse-huseyin16 bi arkadaş anlattı ama en son kopyalarken yanında jpg yazanı kopyalayın bu detayı eklemek istedim uğraşmayın ikisini birden diye 😊
Merve_bulut_55 sunashn50 https://imgyukle.com/i/kqqfVG Biz de 25 haftalıktık 😊 oğluşum çok güzel poz veriyor fakat renkli uldrasonda hic göremedik 😌😌
sunashn50 mltmsytgncr açamadım ama neyse olsun Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alıp yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah ☺️ ♥️
sunashn50 mltmsytgncr amaniin yaaa maşallah maşallah ele bak yicem 😂😂❤️Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alıp yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah ☺️ ♥️