• Gebelik
  • Kese var yolk saç var bebek görünmedi 😞

Şuan 7 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim kese ve yolk saç göründü ama bebek görünmedi Altan muayene ile bakmak istedi ben istemedim 10 gün daha bekleyip gideceğim yine görünmezse alttan bakılacak mecbur. Böyle olan kimse var mı korkuyorum ya kalp atışını duramazsam diye 😞

Knknesra Vajinal neden müsade etmediniz hiçbir zararı yok en azından içiniz rahat ederdi

Knknesra muhtemelen 6 haftalık falandık gittiğiniz de o haftalar da çok çok normal. Bebeğinizi 6. Haftaların sonuna doğru görürsünüz en erken.

alttan neden baktırmıyosun? kendine işkence etmeye ne gerek var alttan bakılsan belki de görüncekti bebek. benim de görünmedi alttan baktılar göründü.. ayrıca yolk varsa bebekte vardır diye biliyorum

Knknesra canım ben ilk baştan bir ay kadar hep alttan bakıldı baktırsaydın görürdün

Benim boş gevelikti ama yolk sac olusmamisti diye hatırlıyorum, bir hafta bekleyip stres olmaktansa vajinal muayne yaptirin bence

Benimde aynı şekilde gözükmemişti ve alttan muayeneyle müsade etmiştim o şekilde gördük çok şükür ve korkmayın hiçbir zararı yok ve nedense hep büyüklerimiz alttan muayeneyle düşer eder diyorlar doktordan iyi mi bilecekler

Knknesra Erken gitmissin canim sen ben hamile oldugumu ögrendikten bir ay sonra gittim Ben ôgrendigimde alti haftalikti bisey olmaz merak etme icini ferah tut Allah yardimcin olsun

ipekveatlas Biraz daha beklemek istedim gittiğimde yine görünmezse mecburen baktıracağım. Aslımda birazda korktum ilk gebeliğim hiç nasıl baktıklarını bilmiyorum acı olur mu kaygısı oldu. Birazda çekindim alışacağım mecbur

miyopmom kendi doktorum iZindeydi bakan doktor da 10 gün bekle dedi. 10 gün sonra görünmezse baktırırm diye düşündüm. Pazartesi falan giderim muhtemelen. İnşallah duyarım kalp atışını 🙏

AryaBebek

Tugcerr düşer diye değil de nasıl bişey olduğunu hiç bilmiyorum 10 gün beklerim belki gerek kalmaz diye düşündüm. Kendi doktorumda olmayınca birazda çekindim biraz 😩