Drya55 Her gün haşlanmış yumurta yenmesi gerektiğini biliyorum fakat haşlanmış yumurta sevmiyorum onun yerine her gün yağda çok pişmiş yiyorum bir farkı var mı? Bütün yararı gidiyor mu?
Ceysii01 Drya55 bendd yumurtanin beyazini haşlandinda asla yiyemiyorum hiç yemedim ömrümde haşladimda sarilarini yiyorum yada hergun omlet vs olarak 🙄🤔
mercimeginanne Drya55 beni 2 gün üstüste yumurta yiyince kaşıntı tuttuğu için haftada 1 kez yiyordum.
Canselyaren Drya55 Bir haftayı bölüyorum mesela iki gün iki adet haşlama 3 gün iki adet yağda kaşarlı yumurta haftasonlari da eşim evde olduğu için zorla yedirir iki adet haşlama 😊
Selin12- Drya55 canım haşlanmış yumurtanın beyazı ödem atmak için çok faydalı yanliz tavada olan yumurtanın faydası var mı bilmiyorum
Algorab Ceysii01 bende oyle yumurta beyazini hic yiyemiyorum.Yagda yapinca en azindan neyazini da yemis oluyorum
Drya55 mercimeginanne çocuğun kilo alması için her gün haşlanmış yemek gerek deniyor siz haftada 1 yemeyle nasıl çocuk dogurdunuz 😊
Ceysii01 Drya55 oldu kadar artik ben beyazini haşlanmış mumkünati yok yiyemem 😁 ama cok iyi besleniyorum bebişler ikiz olmasina ragmrn ikiside ayni gelişip ve agirliktalar şükür
mercimeginanne Drya55 hiç duymadım cnm kaşar ve muzu duydum ben :) çok şükür kızım normal 3,5 kilo doğdu :)
Drya55 mercimeginanne evet bir de kaşarın markası farkediyor mu acaba normal markette satılan tostlar için aldığımız kaşarlar mı yoksa hakiki şu küflü kaşarlar mı olması gerekiyor acaba😊
mercimeginanne Drya55 ben sadece a101 in kaşarını beğenmiştim hamileyken ahir marka çok tatlı lezzetli geliyordu bana 🙈😂
Ceysii01 Algorab beyazı tatsız plastik gibi görunuyo bana 🙄 öyle yada böyle sarisini piismisini yiyoruz yetti kadar