Rumeysaakyr https://imgyukle.com/i/kqig9Y Düşük yaptım 1 ay sonra adet olmadan içimden geldi test yaptım ama aradan bi kaç saat geçtikten sonra böyle çıktı adet gördüm 14 kasımda ama sizce var mı gebelik
Busra2013 Rumeysaakyr hafif gozukuyor ama umutlandirmak istemem en iyisi kan ver Insallah vardir🥰ve uzun sure kalmis 1.2 saat o cizgi yaniltir
01rebirth Rumeysaakyr kaç ay oldu düşük yapmanız, çünkü belli bir süre geçmesi gerekiyo beta HCG sıfırlanması için
Alparslaninannesii Rumeysaakyr ilk yaptiginda mi çıktı cnm birde bu gebelik testi çok yanıltıyor var gibi ama inşallah vardır
designermom Canım benim bu testin aynısından boyle çıktı iki saat sonra negatifti.Ama gebe kaldigim Zaman da başka bir testte ertesi gün ikinci çizgi çıkmıştı pozitifti testler çok kafa karıştırıyor başka test de yap istersen.
Esrayel Rumeysaakyr inşallah vardır ama düşük olduktan sonra değer hemen düşmediği için öyle çıkmış olabilir
mercimeginanne Rumeysaakyr 5 dakikadan sonrası geçersiz. Şğpheleniyorsanız kan verin yada tekrar test ypın ilk 5-10 dk bişey çıkmazsa gebelik yok demektir. Hakkınızda hayırlsıı olsun
Dyg61 Rumeysaakyr bence en iyisi kan testi en sağlıklı sonuca o şekilde ulaşırsınız testler kafa karıştırıcı oluyor