Şimdi kızlar dün akşam 1 gibi baslayan ve saat 4 e kadar çektiğim sancıyla acile gittim çünkü artık geçmek bilmiyordu . Ama ne suyum geldi ne nişan dedikleri kan ama dayanılmaz bı ağrıyla hiç uyumadım 4 buçuk da gittim gece hastaneye acile ordaki ebe hani bakalım açılma var mı bı de çatı muayenesi oldun mu dedi bnde yok çatı olmadım bu hafta olacaktım dedim ve beni alttan muayene etti açılman yok zaten bu şekilde normal doğum yapamazsın catin dar doğum başlasa bile bu rahim açılmaz dedi şuan çok kötüsün sancin çok seni anlıyorum ama yapacabilecegim bişe yok hicbisey yeyip içme sabah da erkenden doktoruna gel belki acil sezeryan yaparlar dedi ve bni gönderdi . Ama nasılım ölüyorum ağrıdan sonra eve gittim 5 buçuk falandi saat hala aynı ddevam sancima vardı sabah 8 bucuga kadar bekledim uyku yok yeme içme yok bebek de toplanıyor aşağıya bı baskı yapıyor yok böyle bişe . Neyse sabah olduuuuu hastaneye gittik eşimle doktor acil beni aldı hemen çünkü sancıyla ayakta duramuyordum uyku yok bedenim yorgun sancım var öyle muayene etti yeniden alttan bakıp çatıya baktı bide rahim ağız uzunluğuna baktı ve evet açılma yok normal doğum olmaz sancin çok seni doğuma almak istemiyorum ama bebeğin daha küçük dedi dayanabilir sen çek bu ağrıları dayan bebeğin biraz daha fazla kalsın orda dedi . Tabi bi yandan doğru diyorum ama bı yandan da ağrım çok napacagimi bilmiyorum . İşte sonra artık daha da dayanamaz gelirsen alcam çocuğu dedi . Şuan bile sancım var napacagimi bilmiyorum bu durumda doğum yapan var mı normalden korkuyordum şimdi sezeryandan da korkuyorum bana bı yardım edin lütfen 🥺😏