Anneminnos Merhaba kızlar.doktor kontrolünde ovulasyon takibi yaptıran var mı ? süreç nasıl ilerliyor ?
Kimse1 Anneminnos Merhabaa, doktor kontrolünde değilde evde yapıyorum, iyi gidiyo 11.inci günüm bugün ve bugün daha koyu çıktı galiba yumurtlama zamanım🌸
Anneminnos Asudeprenses bu ay doktorum adetin 12. Günü gel ultrasonla bakalım dedi .gideceğim hem de kendim test alıp takip etmeyi düşünüyorum
Anneminnos Kimse1 kaç günde bir ilişki oluyor öncesinde yoksa sadece o günü mi bekliyorsunuz . sperm kalitesi açısından soruyorum
Asudeprenses Anneminnos ozaman adetin bittikten 3 gün sonra başla teste ,doktora gidene kadar takipte ol hem eğer erken olursa kaçırmamış olursun, sonrada gidersin o da bakar,YouTube de Ebru Ceylan diye biri var o çok güzel anlatıyor her detayı
Kamumu Anneminnos ınstagramda bir gebenin günlüğü sayfasını takip edin bence. Detaylı şekilde bilgilendiriyor
Kimse1 Anneminnos O günü beklemedik biz, adetten sonra ilk günü 4.üncü gününden 6.ıncı gününe kadar değerlendirdik şuan, günde bir, hayırlısı artık..
Deletedmom4548454 Anneminnos canım ovülasyon tesi stresten baska bir işe yaramıyor bence canım doktorla takip etmen daha iyi hem garanti olur. Doktor seni yumurta boyutuna göre cagırıyor atıyorm sen adet bitti gittin doktora diyor 5 gün sonra gel tekrar bakalm diyor boyutu 18mm olmussa iliski öneriyor sonra catlams mı diye cagırıp bakıyor. bence en güzeli doktor kontrolünde yaptırman