ozlmmmm deletedmom321 öf ben neler yiyorum görsen seninki onun yanında sıfır kalır 😄 Bebişim kilolu yalnız,doktora sordum ben çok tatlı,karbonhidrat vs tüketiyorum ondan iri olabilir mi diye onlar sana kilo aldırır bebeğe değil dedi 🤷♀️
deletedmom321 Albatros35 bu durumu sorma şansınız olur mu acaba 25. Haftadayım canım baya istiyor otururken aklıma geliyor. Öyle başka çikolata falan değil ekmek arasına istiyor canım çeyrek ekmek falan günlük zararı olur mu sorarsan çok iyi olur doktor kontrolüm ayın 14 ünde çünkğ
Albatros35 deletedmom321 canım sordum diyorki bunun bi çok sebebi olabilir. Hormonal değişiklikten yada vücut bazı besinleri eksik hissettiğinden çok yeme isteği olabilirmiş. Çikolatayı aşırı yemek bazı hastalarda magnezyum eksikliğini gösterebilir diyor.
deletedmom321 Rumeysaylz evet ya benim de aynı oldu şekerlilerde aram kötüydü ilk zamanlar midemi bulandırıyordu hatta benim de 6aya yaklaştı birden bire bu başladı aşeriyorum sanki otururken aklıma geliyor birden
deletedmom321 Pinkmom evet engel olmaya çalışıyorum da işte sabah yedim şimdi yine yedim. Ekmeği böldüm küçülttüm ona bile üzüldüm 😂 belki dönemliktir geçer ama zararı olmasın yeter ki
deletedmom321 [bilinmeyen] ne kadar oluyor acaba ya bi araştırayım bunu ben. Belki de dönemlik bi istektir geçer bilemedim bu ara oluştu
goflak deletedmom321 canim dikkat et 25haftalikmissin suyun yukselebilir asiri yeme yani yada eve alma bu aralar sarelle 😁
deletedmom321 Albatros35 o zaman ben bi kan tahlili yaptırayım teşekkür ederim size de görümcenize de
deletedmom321 Albatros35 aslında şimdi düşündüm de bak doğru olabilir çünkğ son günlerde uyurken bacaklarım kasılıyor uyanıyorum ağrıyla. O da sanırım magnezyum eksikliğinden oluyordu
Dyg34 deletedmom321 😂 gelende canı cekse evde bulur merak etme.. kafeyim için diyorlar birde şeker için hamilelikte şeker yukselmesi cabuk oluyor ya ondan
deletedmom321 Dyg34 ne kadarı zararlı olur acaba yani çeyrek ekmek arası falan yiyorum son bir haftadır akşamları falan istiyor canım
Busraaa0 deletedmom321 bende de 28. Haftada böyle kahvaltıda yiyesim geliyo bal çikolata falan ama çözümü sarellenin şeker ilavesiz çikolatasında buldum tadı nutella gıbı bi fark yok daha az kalorili onu deneyin bence
MevaBera deletedmom321 ben çokokrem Nutella bunların içinde Palm yağı olduğunu ve zararlı olduğunu okumuştum Canım istersen dikkat et çok yeme !
Dyg34 deletedmom321 ya çok zArarı olcak diye birşey yok sonucta nimet ne kadar zararlı olcak ama işte hergun yeme barı yada porsıyonu bır tık daha dusur sımdı bebek ıstıyo demek ki bir dilim ekmekle kandır kendını doktora da danıs belki bir degerin dusuktur onun eksıklıgındendır tatlım