Teusa Bugün 32. Hafta kontrolüm vardı, dudağını büzerken gördüm. Biraz rahatsız ettik galiba tontişi :) ağlayacak gibiydi ifadesi, ses dalgalarından mı korktu bilmiyorum ama hem üzüldüm hem de biraz tebessüm ettim :) Sizler nasıl görüyorsunuz?
deletedmom87894 Teusa elini karnına vuruyo gözüne atıyo geçen bağdaş kurmuş oturuyordu çok komik minik doğsada ısırsam😂
bsrakaradayi Teusa benimki kendini göstermeyi sevmiyor kızımız 😂 detaylı ultrasonda da eli yüzündeydi hep her gittiğim kontrolde de rahim dıvarına gizliyo yüzünü😂
sunashn50 Teusa https://imgyukle.com/i/kqcmUf Kontrole girmeden saniyeler öncesinde önce çok hareketliydi kilomu tansiyonumu ölçene kadar doktorumla konuşana kadar uyumuş😂
Ayaz_Aybars_mom Teusa Bugun kontrolüm vardı kalp atışlarını dinleyelim dedik tekmelemeye başladı cihazı ,😁 yüzünü göstermez pasamiz zaten doğunca artık gorcez 😁 bı kere denk geldik ondada gülüyordu 😊
Civcivim000 Teusa en son detaylıya gitmiştik. Yüzünü buruşturup arkasını döndü bize muayene sonunda😀öncesinde kordonunu tekmeliyormuş görmedim ama doktor öyle dedi😀eliyle gözlerini ovuşturur gibiydi bi ara da. Hatta ellerini aç kapa oynuyordu. Bizimki içerde sürekli dört dönüyor maşallah 🧿doğunca işimiz var korkuyorum 😂
Didemmmmm Teusa 3 haftadır yüzünü asla göstermiyor 🥴 bugün gittik eliyle kapattığı yetmiyor gibi ayağı da işin içine girmişti 😂😂😂 tontiş ayaklarını gördüm😉😉
Bsrahb Teusa en net detaylıda gördük bildiğin eliyle kafasını kaşıyordu arada bide parmağını emiyordu kafasını kaşıması çok komiğe gitmişti bitlenmiş gibi 😂
Embu Teusa bizimkide ya eliyle yuzunu kapatiyo ya da donup duruyo cinsiyetini bile ilk haftalarda gosterdi yuzunu hala goremedik doktor siyah beyazda cok bulanik anlik yakaliyo ama renkli de hic goremiyoruz en sonda da tekme atiyo sanki beni rahat birakin deyip sirtini donuyo ben bunlari yazarkende dedikodumu yapma der gibi icimde horon tepiyoo.. 😂
Lavantakokusu Teusa en son pipisini açmıştı yüzünü bile göremedik doğru dürüst beyefendinin, geçen kontrolde de esniyordu 😍
Aysun1981 haftada kontrolde eller kulaklarının üstündeydi, ezan okuyor sanki 🤣 sonra kordonu çekiştirdi, en sonda kafasını çevirdi, resmen hıhhhhh rahat bırakın beni der gibi. Doktor bol bol çekeyim böyle poz veren az bulunur diyor 🥰