Mlkbrn Merhaba arkadaşlar 22 haftalığım sırtımda ve gögsüm de ufak ufak sivilce var gibi elimi sırtıma degdirdiğim zaman pütür pütür sivilce olmuş gibi neden kaynaklı olabilir geçer mi acaba bide sırtımda daha çok gögsüm de pek o kadar değil
Mehmetasaf55 Mlkbrn benimde öyle canım hatta yüzüme de attı doktora gittim 2 tane krem verdi kullanıyorum azaldı gibi .
Eda115354 Mlkbrn bende de olmuştu son ayımda geçti sonraya leke de kalmadı zaten hiçbi şey de kullanmamıştım
Mlkbrn Mehmetasaf55 bide ben gidiyim ya ablamda da vardı sırtı çok kötü oldu benimkinden beterdi doktor stresten olur dedi krem verdi onada hamile falan değil ama
Mehmetasaf55 Mlkbrn ben sordum hamilelik yapar mı diye o da yapar dedi .Bencede git diğer türlü geçmek bilmiyo
Mehmetasaf55 Mlkbrn Yok zaten belirtiyosun ya hamileyim diye ona göre veriyo bana bir zararı olmadı yani
Eda115354 Mlkbrn inşallah canım ben de gitmiştim bende kaşıntı da vardı. Kan değerlerine baktı normal dedi ama kese yapma terleme ılık duş al her gün demişti. Ben de geçer diye kese yapıyodum bıraktım belki de ondan geçti 🥴