Pinarlina Liliss 34+4 den merhaba 🌞 vala biraz daha zorlanıyoruz bu hafta her geçen gün halsız oluyorum bazen çok hareketlıyım bazen de ruhum cekılıyor 😇
ebruzb Liliss 34+5 selamlar 🤩 hastane çantası hazırlamak çok yordu bugün beni😂 allahtan yarısını 32 de hazırlamıştım😂 vajinada batma kasılma sertleşme vs ne ararsan var😂
43_ Bugün erken doğum riskim olduğunu kasılmalarımın olduğunu öğrendik yatış verdi İnşallah biraz daha dayanırız 😔
ebruzb 43_ geçmiş olsun kasılmalarınız nasıldı benimde arada oluyor bebiş toplanıyor uzun mu sürüyordu sizin ?
43_ Pinarlina belim çok ağrıdı gece hiç uyuyamadım çocuk hiç durmadı sanki karnımdan çıkacak gibiydi ara ara çok hafif kasığım ağrıyordu doktora geldim hiç beklemiyordum kasılmaların var dedi erken doğum riskinde var hemen yatış vercem iğne vurup sabahı beklicez dedi
Pinarlina 43_ hadi ya ciğer geliştirici mi vurdular yoksa sancıların için mi bende sancım çıkmıştı serum taktılar durdurulacak dedıler sonra suan bısı yok şükür inşallah sende atlatır sağlıcakla kavuşuruz
43_ Pinarlina ciğer geliştiricide vurdu 20 dakkada bir hap veriyor serum takılı ama yürüyemiyorum pek bel ağrımdan
Elifinannesi_ 34+1’den selamlar. Benimde erken doğum riskim var sürekli istirahat halindeyim. 1 cm açılma , Nst de sancılar ve 20 mm rahim ağzı uzunluğum ile devam… inşallah bebişim biraz daha durur 🙈
Busra624 34+5 deyiz bel ağrısı kasık ağrısı bacak ağrısı ayaklarda şişme mide bulantısı ne ararsanız var 😭😭
43_ Busra624 o belirtilerin aynısı bende vardı birde ishal olunca direk doktorumu aradım şimdi hastanede yatıyoruz bakalım erken doğum riski var diye
Busra624 43_ bu senenin bebisleri erkenden gelmek için can atıyor sanırım. Rabbim sifanizi versin inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasıp etsin. Vaktinde gelirler inşallah 🥰🤲