asyaninanneyim Kızlar 2 gündür kıza bir sey oldu içimden fırlayacak gibi maşallah 29+3 normal mi ya benim kız normalde bu kadar aktif değildi plesantamda önde cok hissedemiyordum herşeyini şaşırıyorum kontrole 4 gün var daha
annembabam asyaninanneyim maşallah 🧿 maşallah , normal diye düşünüyorum . 29*5 bizimkisi de , ben de öyleyim . Tekme degil artık vurmak kızcemin yaptığı 🤷👀😅
_ipekkkkk asyaninanneyim Maşaâllah canım güzel bir şey hareket etmesi 🌸 Benim oğlan sakin geneli 29+5🤷♀️🥴
MerveNur- asyaninanneyim valla bazen ben de korkuyorum çıkış yolu arıyor heralde diyorum haftamız 31 😂😂
asyaninanneyim _ipekkkkk benimkide cook tembeldi canım normalde 2 gündür şaşırttı beni 😂 anası gibi dengesiz bi kız
ozmus 29+2 bazen horon tepiyor içeride oğluşum bazen sesleniyoruz, elliyoruz tınlamıyor minnoş bizi😊😁 ama tekme dışındaki hareketleri de hissediyorum pıt pıt
Hfk25 29+5 maşallah benim oglanda hiç durmuyor hele gece 1 buçuk 2 den sonra 😊 bildiğimiz uyutmuyor tekmeleriyle . Ama çok mutlu oluyorum o tekme attıkça 😊🙈 zaman çabuk gecsede gelse diyorum